Menu

ERHVERV

Erhvervsbyggeri skal afleveres til tiden – og helst lidt før. Uanset om det er store eller mindre byggerier for erhvervs-virksomheder er der altid store forventninger til hurtig ibrugtagning.

A. C. Meyers Vænge, Kbh. S

På A. C. Meyers Vænge på Teglholmen har vi opført et erhvervsbyggeri på 1000 m2, 56 rækkehuse i 2-2½ plan og 116 etageboliger.

Bygherre: MT Højgaard A/S
Entrepriseform: Totalentreprise
Kontraktsum: Kr. 321 mio.
Udførelsestid: 2017-2019

 

LÆS OM PROJEKTET HER

 


 

Carlsbergbyen, Valby

Opførelse af erhvervs- og boligejendomme på tre byggefelter, som indrettes med  erhvervslejemål, boliger, café og penthouselejligheder 
i tagetagen.

Bygherre: Carlsberg Byen Ejendomme
Entrepriseform: Totalentreprise
Kontraktsum: Kr. 164 mio.
Udførelsestid: 2015-2017

 

LÆS OM PROJEKTET HER

 


 

CPH Bus Facilities, Kbh. Lufthavn
Ombygning og udbygning af eksisterende busområde i lufthavnens Finger C.

Bygherre: Københavns Lufthavne
Entrepriseform: Totalentreprise
Kontraktsum: Kr. 20,6 mio.
Udførelsestid: 2015-2016

 


 

Instant One, Aarhus
Opførelse af informations- og aktivitetscenter til Helhedsplanen Gellerup/Toveshøj som OPI-samarbejde. Bæredygtigt og midlertidigt projekt med en bygningskonstruktion, der kan nedtages og genopsættes i en ny sammenhæng. Projektet er et innovationspartnerskab mellem Brabrand Boligforening, Aarhus Kommune og Enemærke & Petersen a/s. Projektet udvikles og anvendes af alle parter. Den daglige drift varetages af Brabrand Boligforening.

Bygherre: Brabrand Boligforening
Entrepriseform: Totalentreprise
Kontraktsum: Kr. 3 mio.
Udførelsestid: 2015

 


 

LE34, Ballerup
Fordobling af hovedkontor v. opførelse af mellemgang og tilbygning til domicil med tilhørende personalekantine, mødelokaler m.v. – 1150 m² samt ombygning i eksisterende bygning – 750 m². Herunder nye pudsede facader, udskiftning af vinduer, lofter, gulve, installation af centralvarme, samtlige el-installationer samt nyindretning af kontorlokaler. Etablering af 60 nye parkeringspladser, nyt haveanlæg, terrasser, beplantning og ny udebelysning.

Bygherre: LE34
Entrepriseform: Hovedentreprise
Kontraktsum: Kr. 28 mio.
Udførelsestid: 2014-2015

 


 

Retten i Aarhus
Ombygning og renovering af den flotte gamle retsbygning fra 1906 til nutidig standard – 3260 m² samt indretning af kontorer i tagetagen – 820 m². Udvendig er der etableret ny indkørsel, nye P-pladser, nye belægninger, beplantning m.v. En bygning med høj bevaringsværdi i hjertet af Aarhus.

Bygherre: Bygningsstyrelsen
Entrepriseform: Hovedentreprise
Kontraktsum: Kr. 39,8 mio.
Udførelsestid: 2014-2016

 

LÆS OM PROJEKTET HER

 


 

Skat, Amtsgården i Aarhus
Ombygning og renovering af den tidligere Amtsgård til inspirerende og tidssvarende kontorfaciliteter til Skatte-, Told- og Motorstyrelsen – i alt 11.500m² kontorer.

Bygherre: Bygningsstyrelsen
Entrepriseform: Totalentreprise
Kontraktsum: Kr. 96 mio.
Udførelsestid: 2020-2022

 

LÆS OM PROJEKTET HER

 


Udbetaling Danmark, Vordingborg 

Opførelse af domicil som ét af fem regionale centre til den nye myndighed “Udbetaling Danmark”. Administrationsbygningen er opført i 3 etager og indrettet med ca. 300 arbejdspladser – i alt 600 m². Fokus på bæredygtige materialer med lang levetid og et moderne, stilfuldt og velindrettet design, der signalerer åbenhed og enkelthed. Levende facade hvor bygningens 108 vinduer har specielt fremstillede aluminiumskasser som karnapper, der integrerer solafskærmning.

Bygherre: ATP Ejendomme
Entrepriseform: Totalentreprise
Kontraktsum: Kr. 85 mio.
Udførelsestid: 2011-2012