Menu

Opførelse af boliger og erhverv på A. C. Meyers Vænge

På A. C. Meyers Vænge har vi opført nye og moderne boliger – både rækkehuse, familie-, ungdoms- og studieboliger. Desuden har vi opført en erhvervsdel til serviceerhverv såsom caféer og butikker – for at skabe et attraktivt byliv omkring områdets pladser og mindre byrum.

På A. C. Meyers Vænge på Teglholmen har vi opført 56 rækkehuse i 2-2½ plan, 116 etageboliger og erhvervsbyggeri på 1000 m2 .

Materialer symboliserer fortiden

Facaderne er fremstillet som sandwichfacader med råt look, der blandes med facader i teglmursten og dermed symboliserer beliggenheden i det tidligere industriområde på Teglholmen. Til penthousetagen er de lette facader præfabrikeret på Enemærke & Petersens byggefabrik. Alle bygningerne varierer i højde fra to til seks etager.

 

Bæredygtighed

Bebyggelsen bindes sammen af grønne områder, der er anlagt som større og mindre opholds- og legeområder. I den sydlige del findes Kvarterspladsen, der er et torv, hvor der kan foregå aktiviteter. Byggeriet er opført med grønne sedumtage, som er en del af et større LAR-system, der begrænser eller forsinker regnvandsstrømmen fra området.

 

Tidlig involvering

Ved tidlig involvering har Enemærke & Petersen helt fra start haft mulighed for at opnå en god fælles forståelse for udvikling af såvel processen som projektet.

 

Fakta:

Bygherre: MT Højgaard A/S

Arkitekt: Entasis a/s

Ingeniør: MT Højgaard A/S

Entrepriseform: Totalentreprise

Kontraktsum: Kr. 321 mio.

Udførelse: 2017 – 2019

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

AlmenBolig+ Sundholm Syd

Læs mere om nybyggeri her

Cirkelhuset, Køge

Læs mere om nybyggeri her

Opførelse af boliger på Den Grønne Fatning

Læs mere om nybyggeri her