Er du vores nye kollega? Se ledige stillinger
Er du vores nye kollega? Ledige stillinger

Menu

Opførelse af boliger og erhverv på A. C. Meyers Vænge

På A. C. Meyers Vænge har vi opført nye og moderne boliger – både rækkehuse, familie-, ungdoms- og studieboliger. Desuden har vi opført en erhvervsdel til serviceerhverv såsom caféer og butikker – for at skabe et attraktivt byliv omkring områdets pladser og mindre byrum.

På A. C. Meyers Vænge på Teglholmen har vi opført 56 rækkehuse i 2-2½ plan, 116 etageboliger og erhvervsbyggeri på 1000 m2 .

Materialer symboliserer fortiden

Facaderne er fremstillet som sandwichfacader med råt look, der blandes med facader i teglmursten og dermed symboliserer beliggenheden i det tidligere industriområde på Teglholmen. Til penthousetagen er de lette facader præfabrikeret på Enemærke & Petersens byggefabrik. Alle bygningerne varierer i højde fra to til seks etager.

 

Bæredygtighed

Bebyggelsen bindes sammen af grønne områder, der er anlagt som større og mindre opholds- og legeområder. I den sydlige del findes Kvarterspladsen, der er et torv, hvor der kan foregå aktiviteter. Byggeriet er opført med grønne sedumtage, som er en del af et større LAR-system, der begrænser eller forsinker regnvandsstrømmen fra området.

 

Tidlig involvering

Ved tidlig involvering har Enemærke & Petersen helt fra start haft mulighed for at opnå en god fælles forståelse for udvikling af såvel processen som projektet.

 

Fakta:

Bygherre: MT Højgaard A/S

Arkitekt: Entasis a/s

Ingeniør: MT Højgaard A/S

Entrepriseform: Totalentreprise

Kontraktsum: Kr. 321 mio.

Udførelse: 2017 – 2019

AlmenBolig+ Sundholm Syd

Læs mere om nybyggeri her

Cirkelhuset, Køge

Læs mere om nybyggeri her

Opførelse af boliger på Den Grønne Fatning

Læs mere om nybyggeri her