Menu

Erhverv

Erhvervsbygninger og domiciler er mere end en arbejdsplads – det afspejler også kultur, identitet og miljø for medarbejderne.

I dag hænger en virksomheds fysiske omgivelser tæt sammen med virksomhedens profil og brand. Hvad vil vi udstråle i byggeriet? – Åbenhed, bæredygtighed, LEAN, sammenhold osv.

Vi lever os ind i jeres brand
Derfor gør Enemærke & Petersen meget ud af at spotte, hvad der virkelig betyder noget for vores erhvervskunder. Det kræver dels gode byggetekniske samarbejdspartnere, som fx arkitekter og ingeniører, men også nærvær og indlevelsesevne – både i den indledende forventningsafstemningsfase og gennem hele byggeriet – men ikke mindst når byggeriet skal i drift.

Commissioning
Bygninger bliver mere og mere intelligente, og vores erhvervskunder nyder ofte godt af, at vi både kan bygge og efterfølgende servicere og drifte bygningerne, og dermed løse den meget vigtige commissioning-opgave, der ligger i overgangen mellem byggeriets færdiggørelse og ibrugtagning og drift.

Hurtig og effektiv byggeproces
Uanset om det er handler om store eller mindre byggerier for erhvervsvirksomheder er forventningerne til hurtig ibrugtagning altid store. Derfor gør vi meget ud af at gennemføre erhvervsbyggerier så effektivt og gnidningsfrit som muligt samt aflevere til tiden – og helst lidt før.

Tid er penge
I erhvervsombygninger er tid ofte penge – det kræver hurtig opstart, stort overblik over logistikken og gode kommunikationsevner fra entreprenørens side. Alle kompetencer som vi besidder og har store erfaringer med fra mange års arbejde med renoverings- og ombygningsprojekter.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

Peder Johansen

Direktør strategi, PR og forretningsudvikling

91 37 67 08

pej@eogp.dk

ERHVERV

Referencer

Renovering

Kompetence

Nybyggeri

Kompetence

Ombygning

Kompetence

Carlsbergbyen

Case