Menu

Ombygning

Logistik og gode kommunikationsevner er nøglen til håndtering af ombygninger. Hos Enemærke & Petersen har vi mange års erfaring fra renoverings- og ombygningsprojekter og er bevidste om at behovene ikke er ens hos alle kunder.

Enemærke & Petersen udfører ombygninger – både som en integreret del af større renoveringsprojekter og som rene ombygninger.

Hvad kræver et ombygningsprojekt?
Et ombygningsprojekt kræver hurtig opstart, stort overblik over logistikken og gode kommunikationsevner fra entreprenørens side. Den mindste afvigelse kan skabe uro i tidsplanerne og forsinke byggeriet. Det gode samarbejde og stærke planlægningsværktøjer er vigtige redskaber at gøre brug af når der udføres ombygninger.

Håndværkerplanlægning og rutiner
I Enemærke & Petersen fokuseres på optimering af projekt, processer og logistik med udgangspunkt i LEAN-værktøjet “Last Planner System”. Vores medarbejdere og håndværkere , der ofte har arbejdet for os i mange år, er yderst fortrolige med denne planlægning og nøje tilrettelagte rutiner. Det betyder langt færre forsinkelser som følge af misforståelser eller uvidenhed om, hvilke opgaver der skal udføres hvornår.

Samarbejde med beboere og brugere
Vi fokuserer på det gode beboer- eller brugersamarbejde undervejs i ombygningsprojekter. Her er åbenhed og kommunikation nøgleord for at brugere og beboere oplever en proces med færrest mulige gener.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

Sophus Hedegaard Johannesen

Markedschef - Sjælland og Fyn

29 20 74 74

sopjo@eogp.dk

Kontakt

Claus Kjøngerskov

Markedschef - Jylland

41 86 00 50

ckj@eogp.dk

To Enemærke & Petersen projekter i finalen om RENOVER priser

Læs mere her

Nænsom renovering af retsbygningen i Aarhus

Få hele historien her

TRUST-partnerskabet viste sit værd på renoveringen af Bispebjerg Skole

Få hele historien her