Menu

Effektiv byggeproces

Vores procesafdeling faciliterer den gode byggeproces, der sikrer både økonomi, tidsstyring og det nytænkende samarbejde

I Enemærke & Petersen er det vores måde at styre byggeprocessen, der sikrer projektets sunde økonomi og et konstruktivt og idé-rigt samarbejde alle projektets parter imellem. Og som byggebranchens pionerer på processtyring, har vi stærk erfaring – allerede i 2005 modtog vi Procesprisen og i 2009 stiftede vi vores egen procesafdeling.

Sådan starter vi byggeprocessen
Vores procesafdeling faciliterer et projekts opstart. Afdelingen er med til, igennem workshops, at definere og sætte strukturerede rammer for faggruppernes samarbejde på byggepladsen og byggeriets koordinering. Her etableres de gode relationer parterne i mellem, som sætter strukturen for resten af byggeprojektet.

Hvilket værktøj bruger vi?
Vi bruger processtyringsværktøjet “Last Planner System” (LPS) som skaber et fælles mindset for alle på byggepladsen. Med Last Planner System struktureres planlægningen i tre niveauer:

  • En overordnet tidsplan
  • En procesplan
  • En ugeplan

Last Planner System faciliteres på de enkelte byggepladser i tæt samarbejde mellem vores procesafdeling og byggeledelsen.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

John Engelstrup

Produktionssupportchef

41 78 54 98

joeng@eogp.dk

Nyt produktivitetsprojekt skal minimere håndværkerens spildtid

Læs mere her

Enemærke & Petersen fik aha-oplevelse – og sparede 1 mio. kr

Få historien her

Bybjergets beboere fik bad uden fejl og mangler

Få historien her

Sådan blev Langkærparkens 2.768 facadeelementer monteret til tiden

Få historien her