Menu

Boliger

Vi bygger og renoverer boliger – og har en helhedsorienteret tilgang til byggeprocessen med fokus på samarbejde og dialog.

Almene boliger, ungdomsboliger, ældreboliger, plejeboliger, andelsboliger og ejerboliger – Enemærke & Petersen renoverer og bygger de rammer, der udgør et hjem.

Renovering – boliger
Boligrenoveringer hører til vores kernekompetencer, hvor vi har mange års erfaring med i bagagen fra alle typer projekter – indvendige – udvendige – byfornyelse – kvarterløft og helt basale renoveringsprojekter for  boligselskaber, andelsboligforeninger og private ejendomsselskaber.

Nybyggeri – boliger
Nyt boligbyggeri og renoveringsprojekter tager udgangspunkt i en social og arkitektonisk idé, som skal udføres for bygherrens penge og til beboernes fremtid – vores kompetente medarbejdere arbejder derfor målrettet på at skabe værdi for kunderne og de fremtidige beboere. Vi samarbejder ligeledes ofte tæt med eksperter inden for boligsociale forhold, trendforskere og livsstilseksperter, når vi skal teame op til projekter.

Energioptimering og bæredygtighed
Boligbyggeri og -renovering er en kombination af mange discipliner. Først og fremmest forståelse for kundebehov, men også stor byggeteknisk forståelse. Fokus på energi og bæredygtighed stiller store krav til korrekt håndværksmæssig udførelse, viden om materialer og samarbejde med forskellige specialister inden for bl.a. de tekniske discipliner.

Commissioning 
Med mere teknik, større krav til isolering og tæthed og ønsker om større komfort og tilvalg, skal vi, som entreprenør, også lære beboerne at bruge deres nye bolig, så de får størst mulig glæde af deres bolig – uden for stort forbrug eller risiko for bygningsskader.

Kontakt

Peder Johansen

Direktør strategi, PR og forretningsudvikling

91 37 67 08

pej@eogp.dk

Stadionkvarteret: Ny type samarbejde skabte successen

Referencer

Rosenhøj er Danmarks bedste almene boligrenovering

Nyhed

Sådan er beboerprocessen på Danmarks største byggeplads

Nyhed