Menu

15. december 2016

Ny kontrakt på stort privat boligbyggeri

I det nye boligområde Den Grønne Fatning skal opføres 244 boliger til en værdi af 313 millioner kroner

Enemærke & Petersen har netop skrevet kontrakt på opførslen af Den Grønne Fatning i Herlev. Et boligbyggeri som det private ejendomsselskab ELF Development udvikler. Det 26.000 m2 store byggeri har en værdi af 313 millioner kroner og styrker Enemærke & Petersens position på markedet for nybyggeri af boliger.

Godt afsæt for nybyggeri
Enemærke & Petersen har allerede en stærk position på markedet for renovering af almene boliger og denne ekspertise, fortæller Henrik Mielke, er en ideel baggrund for nybyggeri: ”Vores renoveringsprojekter giver et godt afsæt for at gå ind i nybyggeri. Den store erfaring vi her har opbygget med beboerkommunikation, bruger vi i kontakten med de kommende ejere og lejere i nybyggeri, så vi sikrer, at de flytter ind i optimale rammer.” Henrik Mielke peger samtidigt på, at virksomhedens medarbejdere også gør en forskel: ”Vi har en omfattende egenproduktion, hvilket betyder, at vi har et stort antal egne håndværkere, som står klar fra dag ét til at bygge – en fordel i et marked, hvor ressourceknaphed er på dagsordenen.”

Direktør: Nybyg af boliger er et fokusområde
Hos Enemærke & Petersen ser administrerende direktør Henrik Mielke ordren som et markant skridt på vej mod opfyldelse af et strategisk mål: ”Frem mod 2020 skal vi styrke vores aktiviteter indenfor nybyggeri af boliger for private og offentlige ejendomsbesiddere.” Og direktøren er tilfreds med den hidtidige udvikling: ”Ved udgangen af 2016 har vi nået de første milepæle: I forrige uge holdt vi rejsegilde på vores boliger på Carlsberg og i denne uge har vi så underskrevet kontrakten for Den Grønne Fatning og der arbejdes på at lukke endnu en stor boligopgave i det nye år.”

Boligområdet Den Grønne Fatning i Herlev er tegnet af Mangor & Nagel A/S med Norconsult A/S som ingeniør og opføres af Enemærke & Petersen a/s for bygherren ELF Development A/S. Byggeriet består af 37 ejerboliger, samt 162 familieboliger og 45 ungdomsboliger, som lejes ud.

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

Troels Aggersbo

Adm. Direktør

20 76 03 20

ta@eogp.dk

Rosenhøj er Danmarks bedste almene boligrenovering

Læs mere her

Omdannelse af Sct. Joseph Kloster og opførelse af plejecenterbygning

Få historien her

Sådan styrker vi trygheden i udsat boligområde

Få historien her

Renoveringen af Stadionkvarteret når en milepæl

Få historien her

TRUST-partnerskabet viste sit værd på renoveringen af Bispebjerg Skole

Få historien her