Menu

Rosenhøj er Danmarks bedste almene boligrenovering

80 almene boligrenoveringer var indstillet til Jubilæumsprisen for bedste almene boligrenovering, men renoveringen af Rosenhøj løb med sejren ved RENOVER prisen 2017.

Enemærke & Petersen har i de sidste 3 år været en del af den omfattende og komplekse renovering af Rosenhøj-området ved Viby – en renovering som har ændret et monotomt og ensartet område til et varieret og grønt boligområde.

”Nyt Rosenhøj er et fornemt eksempel på, hvor dygtig den almene sektor kan være til renovering. Især synes jeg, projektet skal prises for at lykkes med at skabe en helt ny helhed ud af bebyggelsen. Der har ikke blot været fokus på de enkelte bygninger, men på hvordan området skal fungere i sin nutidige bysammenhæng. Det, synes jeg, er rigtig flot løst” fortæller Anne Skovbro, filantropidirektør i Realdania, som står bag uddelingen af RENOVER priserne.

Jubilæumsprisen blev uddelt for at markere Renover prisens femårs jubilæum og for at hylde og anerkende den almene sektors vigtige samfundsnytte rolle og betydning for byggebranchen.

Du kan komme bag om renoveringen her og møde menneskene fra Rosenhøj.

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Mød menneskene fra Rosenhøj

Læs mere her

“Jeg er husmor her i skurbyen”

Læs mere her

“Vi viste tillid ved at give dem nøglerne til skurvognen”

Læs mere her

“Det har vist været min rolle at overbevise folk om, at det her bliver godt”

Læs mere her