Menu

“Håndværkerne har været gode til at småsnakke – og det betyder meget for de ældre”

Kirsten Kristensen er beboer i Rosenhøj og formand for områdets seniorklub – hun er glad for, at renoveringen af Rosenhøj nu er overstået, men måske kommer hun alligevel til at savne håndværkerne lidt?

Renovering af Rosenhøj-områdets 27 boligblokke lakker mod enden. I tre år har håndværkere og gravemaskiner været en del af hverdagslivet i Aarhus-forstaden – vi har sat en række af menneskene fra Rosenhøj stævne for at blive klogere på de menneskelige facetter af en omfattende renovering.

Kirsten Kristensen, formand for seniorklubben i Rosenhøj

”Vores medlemmer i seniorklubben er op til 90 år gamle og jeg kan godt fortælle dig, at renoveringen også har været rigtig hård for de ældre. Det har været frustrerende for mange, for så sjove er campingtoiletter heller ikke.

Men alle de ældre har været glade for håndværkerne, som har været her. Når de har arbejdet i lejlighederne, har de ældre fundet lidt småkager og saftevand frem til dem og så har de fået en snak undervejs.

Både de helt unge og lidt ældre håndværkere har været høflige og gode til at småsnakke – og det betyder meget for de ældre, som ikke har så mange at tale med. Håndværkernes måde at være på var perfekt.

Vi er glade for, at renoveringen er overstået nu. Rosenhøj er blevet så pænt og åbent. Folk er glade for deres altaner og jeg kan rigtigt godt lide de her små oaser, der er kommet til børnene mellem blokkene, hvor de kan lege og cykle.”


Seniorklubben er et tilbud til de ældre beboere i Rosenhøj. De mødes hver fredag formiddag til kaffe i Nabohuset og hver anden onsdag til hygge og banko.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

“Det har vist været min rolle at overbevise folk om, at det her bliver godt”

Læs mere her

“Jeg er husmor her i skurbyen”

Læs mere her