Menu

Nybyggeri

Når Enemærke & Petersen bygger nyt, gør vi det i tæt dialog med rådgivere, bygherrer og de fremtidig brugere for at sikre den gode byggeoplevelse

Enemærke & Petersen opfører nye boliger, skoler, institutioner og kontorer i tæt dialog og samarbejde med bygherrer, arkitekter og ingeniører.

Brugerinvolvering og byggeoplevelse
Klima- og bæredygtighedshensyn kræver ekstra omhyggelighed med blandt andet bygningers tæthed, ligesom mennesker og virksomheder gerne vil udtrykke identitet og kultur via deres bygninger. Vi arbejder derfor meget på at sikre en høj grad af brugerinvolvering og den gode byggeoplevelse. Uanset om det er nybyg til uddannelse, boliger, erhverv eller pleje.

Hvordan tilrettelægger vi byggeprocessen?
Vi søger indsigt i brugen af de fremtidige bygninger så vi bliver i stand til at byde ind med vores erfaringer og viden i forhold til hvordan byggeprocessen kan tilrettelægges på den mest hensigtsmæssige måde. Og hvordan vores kompetencer kan spille sammen med de øvrige partnere i byggeprocessen.

Bagefter står vi for drift og service
Bygninger bliver mere og mere intelligente, og vores bygherrer nyder ofte godt af, at vi både kan bygge og efterfølgende servicere og drifte bygningerne. Og dermed løse den meget vigtige commissioning-opgave, der ligger i overgangen mellem byggeriets færdiggørelse og ibrugtagning og drift.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

Sophus Hedegaard Johannesen

Markedschef - Sjælland og Fyn

29 20 74 74

sopjo@eogp.dk

Kontakt

Claus Kjøngerskov

Markedschef - Jylland

41 86 00 50

ckj@eogp.dk

Første spadestik på kæmpe nybyggeri

Reference

Carlsbergbyen

Reference

Ny kontrakt på stort privat boligbyggeri

Reference