Er du vores nye kollega? Se ledige stillinger
Er du vores nye kollega? Ledige stillinger

Menu

Første spadestik på kæmpe nybyggeri

Vi har netop taget det første spadestik til nybyggeriet af boligområdet Den Grønne Fatning i Herlev – Enemærke & Petersens hidtil største totalentreprisekontrakt på nybyggeri af boliger.

Fire spadeførere
Der var høj solskin og store smil, da spaden blev stukket i jorden og nybyggeriet af boligbebyggelsen Den Grønne Fatning officielt sat i gang.
Spaden blev ført af et team på fire: Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen, Enemærke & Petersens direktør for forretningsudvikling Peder Johansen, Iris Gausbo, næstformand i 3B og Niels Thorup, udviklingschef fra ELF Development, som i forening påbegyndte det byggeprojekt, alle fire aktører har stærke bånd til.

En værdi af 313 millioner
Med Den Grønne Fatning opføres 244 boliger på i alt 26.000 m2 til en værdi af 313 millioner kroner. Byggeriet består af 37 ejerboliger, samt 162 familieboliger og 45 ungdomsboliger, som lejes ud. Enemærke & Petersen er totalentreprenør på byggeriet, som udvikles af ELF Development. Den Grønne Fatning er tegnet af Mangor & Nagel A/S med Norconsult A/S som ingeniør.

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

Henrik Mielke

Adm. Direktør

+4540147272

hm@eogp.dk

11 Enemærke & Petersen-projekter indstillet til Renoverprisen

Læs mere her

Enemærke & Petersen skal udføre Danmarks første tryghedsrenovering

Få historien her

Enemærke & Petersen vinder Københavns Kommunes milliardudbud

Læs mere her

Ny kontrakt på stort privat boligbyggeri

Læs mere her