Menu

21. april 2017

Første spadestik på kæmpe nybyggeri

Vi har netop taget det første spadestik til nybyggeriet af boligområdet Den Grønne Fatning i Herlev – Enemærke & Petersens hidtil største totalentreprisekontrakt på nybyggeri af boliger.

Fire spadeførere
Der var høj solskin og store smil, da spaden blev stukket i jorden og nybyggeriet af boligbebyggelsen Den Grønne Fatning officielt sat i gang.
Spaden blev ført af et team på fire: Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen, Enemærke & Petersens direktør for forretningsudvikling Peder Johansen, Iris Gausbo, næstformand i 3B og Niels Thorup, udviklingschef fra ELF Development, som i forening påbegyndte det byggeprojekt, alle fire aktører har stærke bånd til.

En værdi af 313 millioner
Med Den Grønne Fatning opføres 244 boliger på i alt 26.000 m2 til en værdi af 313 millioner kroner. Byggeriet består af 37 ejerboliger, samt 162 familieboliger og 45 ungdomsboliger, som lejes ud. Enemærke & Petersen er totalentreprenør på byggeriet, som udvikles af ELF Development. Den Grønne Fatning er tegnet af Mangor & Nagel A/S med Norconsult A/S som ingeniør.

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

11 Enemærke & Petersen-projekter indstillet til Renoverprisen

Læs mere her

Enemærke & Petersen skal udføre Danmarks første tryghedsrenovering

Få historien her

Enemærke & Petersen vinder Københavns Kommunes milliardudbud

Læs mere her

Ny kontrakt på stort privat boligbyggeri

Læs mere her