Menu

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie

Introduktion
Enemærke & Petersen (herefter “vi” eller “vores”) hjemmeside anvender cookies og lignende teknologier til at indsamle og behandle oplysninger om vores besøgendes brug af vores hjemmesider og ydelser.

I denne cookiepolitik kan du læse om, hvad cookies er samt om vores brug af cookies og lignende teknologier. Cookiepolitikken gælder for vores og vores samarbejdspartneres brug af cookies og lignende teknologier på følgende hjemmesider:

www.eogp.dk, www.minradonsikring.dk, www.nordjyskdiamantboring-eogp.dk


Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi forskellige oplysninger om dig. Vi bruger oplysningerne til at tilpasse og forbedre indholdet på hjemmesiden.
Hvis du ikke ønsker at vi indsamler oplysninger om dig, skal du slette dine cookies og undlade at bruge hjemmesiden igen, eller besøge hjemmesiden incognito hvor du blokerer for vores cookies. Du finder en vejledning til begge dele her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Se venligst også vores persondatapolitik om behandling af personoplysninger om kunder mv. www.eogp.dk/persondatapolitik/, hvor vi beskriver vores behandling af personoplysninger.

Cookies

En cookie er en datafil, der overføres til din enhed (fx din mobiltelefon eller din computer) med henblik på at registrere oplysninger. For eksempel kan en type cookie gøre det muligt for vores hjemmesider at genkende din browser, mens en anden cookie kan gemme dine præferencer og anden information.

Vores hjemmesider kan også bruge andre typer teknologi, der har en funktionalitet, der svarer til cookies, såsom web-beacons og sporings URL’s der indsamler oplysninger om de besøgende. Vi kan også bruge web-beacons og sporings URL’s i vores beskeder til dig til at afgøre, om du har åbnet en konkret besked eller tilgået et konkret link.

Din browser kan indeholde indstillingsmuligheder, der gør det muligt for dig at afvise cookies eller kræve, at du enkeltvist godkender alle cookies, der placeres på din enhed. Bemærk venligst, at visse dele af vores hjemmesider måske ikke fungerer efter hensigten, eller måske slet ikke fungerer, hvis du ikke tillader cookies. Se pkt. 1.10 nedenfor for yderligere vejledning om, hvordan du sletter eller afviser cookies.

Der anvendes to typer cookies på vores hjemmesider navnlig “persistent cookies” og “session cookies”. Session cookies vil normalt udløbe, når du lukker din browser. Persistent cookies fortsætter med at være placeret på din enhed, efter du lukker din browser, og de kan blive anvendt igen, næste gang du tilgår en af vores hjemmesider. De cookies, som placeres af vores hjemmesider, vil udløbe når det ikke længere er tilladt ifølge lovgivningen at opbevare, såfremt du ikke selv sletter dem inden da.

Vi anvender en række cookies og lignende teknologier til forskellige formål, herunder:

a.     at muliggøre, facilitere og strømline vores hjemmesiders funktionsdygtighed på tværs af forskellige hjemmesider, enheder og browser sessioner og afhængigt af dine indstillinger.

b.    at forenkle din adgang til og brug af vores hjemmesider og gøre adgangen mere smidig.

c.     at monitorere og analysere ydelsen, driften og effektiviteten af vores hjemmesider, så vi kan forbedre og optimere dem.

Vores forretningspartnere placerer også cookies på din enhed. Vores partneres cookies placeres med henblik på at indsamle oplysninger, så de kan levere ydelser til os. Cookies placeret af vores partnere inkluderer følgende:

Google:

https://www.google.com/analytics/

Google LLC

1600 Amphitheatre Parkway

Mountain View, CA 94043

USA

 

Linkedin

2029 Stierlin Ct. Ste.

200 Mountain View

CA 94043

USA

 

Facebook

1 Hacker Way

Menlo Park

CA 94025

USA

 

Formålet med ovenstående cookies er markedsføring.

Når du besøger vores hjemmeside, gemmer vi en række cookies i din browser. Cookies er små tekstfiler, som gør det muligt for os at genkende din computer, når du besøger hjemmesiden igen. Vi gemmer ingen personlige oplysninger i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvis du sletter eller blokerer vores cookies, vil vores annoncer på Google, LinkedIn og Facebook måske blive mindre relevante for dig og de vil formentlig optræde hyppigere. Du kan også risikere at vores hjemmeside ikke fungerer optimalt, og at der er indhold du ikke kan få adgang til.

Vi bruger følgende cookies på vores hjemmeside:

NavnUdbyder
BizoCustomSegments.ads.linkedin.com
BizoData.ads.linkedin.com
BizoID.ads.linkedin.com
BizoUserMatchHistory.ads.linkedin.com
ELOQUA.linkedin.com
JSESSIONID.ads.linkedin.com
UserMatchHistorypx.ads.linkedin.com
__cfduid.jquery.com
__cfduid.npmcdn.com
__utma.linkedin.com
__utmv.linkedin.com
_bizo_bzideogp.dk
_bizo_cksmeogp.dk
_bizo_np_statseogp.dk
_ga.eogp.dk
_ga.linkedin.com
_gat.eogp.dk
_gid.eogp.dk
_lipt.linkedin.com
anj.adnxs.com
bcookie.linkedin.com
c_user.facebook.com
cookiebareogp.dk
datr.facebook.com
fr.facebook.com
icu.adnxs.com
lang.ads.linkedin.com
liap.linkedin.com
lidc.linkedin.com
pl.facebook.com
sb.facebook.com
sess.adnxs.com
uuid2.adnxs.com
xs.facebook.com

 

Hvis du ønsker at forhindre vores hjemmesiders eller andre hjemmesiders placering af cookies, eller hvis du ønsker at slette de cookies, der allerede er placeret på din enhed, anbefaler vi, at du anvender følgende vejledninger afhængigt af din browser:

  • Chrome:                    Vejledning til Google Chrome
  • Edge:                         Vejledning til Microsoft Edge
  • Flash:                        Vejledning til flash cookies: (flash er normalt i alle browsere)
  • Internet Explorer:  Vejledning til Microsoft Internet Explorer
  • Opera:                       Vejledning til Opera
  • Safari:                        Vejledning til Safari (iphone og ipad)
  • Safari:                        Vejledning til Safari (mac)

 

Hvis din browser ikke fremgår ovenfor, eller hvis linket ikke giver dig den hjælp, du har brug for, anbefaler vi, at du klikker på “Hjælp-funktionen” i din browsers værktøjslinje eller søger på “cookies” i kombination med navnet på din browsers navn på internettet.

Du er altid velkommen til at kontakte os på, hvis du har spørgsmål angående vores brug af cookies:

E-mail: eogp@eogp.dk.

 

Personoplysninger generelt
Personoplysninger er informationer der kan henføres specifikt til dig.

For at kunne gøre vores hjemmeside bedre og for at kunne målrette annoncer på Goolge, LinkedIn og Facebook, indsamler vi information om din adfærd på hjemmesiden, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografiske position, køn og alderssegment (hvis det er tilgængeligt).

Kun når du eksplicit giver samtykke til det og selv indtaster informationerne, behandler vi navn, telefonnummer, e-mailadresse og adresse. Det sker fx hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller deltager i en konkurrence eller undersøgelse.
eogp@eogp.dk

Sikkerhed
Både teknisk og organisatorisk har vi sikret os imod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet, kommer i hænderne på uvedkommende, misbrugt, eller i øvrigt bliver behandlet i strid med lovgivningen.
eogp@eogp.dk

Periode for opbevaring
Vi opbevarer kun dine oplysninger i det tidsrum, det er tilladt i følge lovgivningen, og vi sletter oplysningerne når de ikke længere er nødvendige.
eogp@eogp.dk

Videregivelse af oplysninger
Information om din adfærd på hjemmesiden, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografiske position, køn og alderssegment, videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er tilgængelige.

Formålet med at videregive oplysningerne er primært annoncering, men vi benytter også tredjeparter til opbevaring og behandling af data.

Alle involverede tredjeparter behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi videregiver kun personoplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og adresse, hvis du giver samtykke til det. Og vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger den tilstrækkelige beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har altid ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi har indsamlet om dig, og kan til hver en tid bede om at få oplysningerne slettet.

Skriv til eogp@eogp.dk hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger eller kontakt Datatilsynet direkte.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:
Enemærke & Petersen A/S
Ole Hansens Vej 1
4100 Ringsted
Telefon: +45 5761 7272
Email: eogp@eogp.dk