Menu

Om Enemærke & Petersen

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed – og markedsledende på renovering af almene boligbyggerier

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med ca. 700 medarbejdere fordelt på fire lokationer i Ringsted, Glostrup, Odense og Aarhus.

Renovering og nybyggeri
Enemærke & Petersen er markedsledende indenfor renovering af almene boliger og har omfattende erfaring med renovering af bl.a. skoler, daginstitutioner og andels- og ejerforeninger. Vi udfører nybyggeri af bl.a. boliger, offentlige institutioner og erhverv og har stærke referencer på restaureringsprojekter.

Bemærkelsesværdige resultater
I Enemærke & Petersen stræber vi efter at udvikle og gennemføre håndværk, som skaber bemærkelsesværdige resultater – både økonomisk men også tilfredshedsmæssigt blandt medarbejdere, kunder og beboere.

40 års erfaring
Vores 40 års erfaring som hoved- og totalentreprenør betyder, at vi i dag løser stort set alle former for byggeopgaver med en høj grad af egenproduktion og fastansatte håndværkere. Inden for renoveringsarbejde er vi meget selvudførende, mens vi på nybygningsarbejde samarbejder med underentreprenører, som lever op til vores krav, og som vi har god erfaring med fra tidligere byggeopgaver.

 

 

Kontakt

Troels Aggersbo

Adm. Direktør

20 76 03 20

ta@eogp.dk

Økonomi

Læs mere her

Referencer

Referencer