Menu

Strategiske partnerskaber

Enemærke & Petersen er Københavns Kommunes strategiske byggepartner på skole- og uddannelsesområdet i de næste fire år – i selskab med fem rådgivere har vi dannet samarbejdet TRUST.

Københavns Kommune udpegede i november 2016 den strategiske partner, som skal håndtere kommunens kommende institutions- og og skolebyggerier over de næste fire år. Den største af de udbudte rammeaftaler, som skal varetage børne- og ungeområdet, gik til TRUST – en forretningsenhed skabt af Enemærke & Petersen med rådgiverne KANT arkitekter, arkitektvirksomheden Nøhr & Sigsgaard, Dominia, Norconsult samt GHB Landskab.

Ny samarbejdsform i byggeriet
Med TRUST er en ny samarbejdsform i byggeriet født. På projektkontoret på Nørrebrogade 45 sidder 60 entreprenører, arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører og repræsentanter fra Byggeri København i dag og arbejder helt tæt sammen om at bygge skoler og uddannelsesbyggeri i Københavns Kommune. Det tætte tværfaglige samarbejde som skal udvikles over fire år, giver helt nye muligheder for at skabe bedre, hurtigere og billigere byggeri.

Det åbne og tillidsfulde partnerskab
”For os har det været helt afgørende at skabe et åbent og tillidsfuldt partnerskab, som er baseret på akkumulering af viden og udvikling af processerne omkring byggeri for børn og unge.” Fortæller forretningsområdedirektør i Enemærke & Petersen Lars Jess Hansen om teamets bagvedliggende tilgang til partnerskabet. ”Således sikrer vi at møde kommunens forventninger om at gøre Københavns byggerier billigere, bedre og mere rettidige og at vi som branche samtidigt udvikler nye samarbejder og optimerer forholdet mellem udvikling, kvalitet og omkostninger”.

Oplev TRUST-samarbejdet i videoen nedenfor.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

Rasmus Karkov

Relations- og Markedschef

+45 22 57 38 09

rka@eogp.dk

Video: ByK med TRUST
- et strategisk partnerskab

Ny podcast om strategiske partnerskaber: ”Jeg var vant til at komme til byggemøder med skudsikker vest”

Lyt med her

Sådan blev Vigerslev Allé Skole et skoleeksempel

Læs mere her

Sådan eliminerede TRUST risici under renoveringen af Holberg Skolen

TRUST-partnerskabet viste sit værd på renoveringen af Bispebjerg Skole