Menu

1. februar 2021

Team LIVA vinder Civicas strategiske partnerskab

Det er holdet LIVA, der består af Enemærke & Petersen, Kant Arkitekter – part of Sweco, Erik Arkitekter, Oluf Jørgensen, Sweco og Bymunch, som i den næste årrække skal udvikle og udføre byggeopgaver for fynske Civica

Det er renoveringsopgaver, udviklingsopgaver og nybyggeri, som team LIVA skal udføre for den almene boligorganisation Civica. Og hos Enemærke & Petersen er partnerskabsdirektør Kim Thinggaard klar til at tage hul på opgaven:

– I det seneste år har vi bygget et solidt fundament op på Fyn. Og dette nye partnerskab har et yderst erfarent bagland, i fht de strategiske partnerskaber TRUST og &os, der har kørt en del år nu. Så de her partnerskabskompetencer hvor vi arbejder med en interessebaseret tilgang til samarbejdet, er nu en integreret og vidtspændende del af vores organisation – og giver os også mulighed for samarbejde på tværs af vores partnerskaber til gavn for alle. Vi glæder os til at samarbejde med Civica og alle de beboere og organisationer, der er engagerede i projekterne.

Udvikling af bæredygtige løsninger
Rådgiverne i LIVA på Civicas nye partnerskab er begejstrerede for udsigten til opgaven, fortæller Uffe Bay-Smidt fra Kant Arkitekter:

-Vi er stolte over den tillid, som Civica har udvist vores team. Sammen med Civica kan vi tage partnerskabstanken til næste niveau indenfor byggeri og bæredygtighed: Her kan vi give en integreret rådgivning, fordi vi sidder arkitekter, ingeniører og entreprenører side om side. Det skaber både de optimale rammer for kvalitetsbyggeri, men giver os også mulighed for i fællesskab at udvikle nyskabende bæredygtige løsninger.

Renovering af boliger og nybyggeri
Partnerskabet hos Civica vil netop have et stort fokus på bæredygtighed og bl.a. inkludere renoveringer af boliger og nybyggeri, herunder udviklingsplanen af boligområdet Vollsmose i Odense. Partnerskabsaftalen har en værdi på omkring tre milliarder kroner.


Om LIVA
Team LIVA består af Enemærke & Petersen, Kant Arkitekter – part of Sweco, Erik Arkitekter, Oluf Jørgensen, Sweco og Bymunch. LIVA er en sammentrækning af de fire ord: Liv, Indsigt, Værdier og Alliancer – og referer til en hensigtserklæring fra holdet om at skabe bedre rammer for det gode liv, at søge indsigt i opgaverne, at have fælles værdier for samarbejdet og at skabe en lokalt forankret samarbejdskultur.    

 

 

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

TRUST direktør: Her er de 3 vigtigste erfaringer, jeg har gjort i det strategiske partnerskab

Læs mere her

Strategisk partnerskab skaber øget genbrug af byggematerialer

Læs mere her

Det strategiske partnerskab TRUST følges tæt af byggeforsker

Få historien her

Produktivitet: Vi skal have mest muligt renovering for pengene

Læs mere her

Genbrugskonkurrence resulterede i Danmarks smukkeste affaldsskur

Få historien her