Menu

1. marts 2021

Vi leder efter folk, der kan dét her – for det giver resultater på bundlinjen

Enemærke & Petersen kommer til at sætte vores aftryk på Odense i de næste mange år, hvor vi renoverer en lang række almene boligområder. Derfor er det afgørende for os at finde de bedste lokale kræfter – folk der kan bygge, men også har gode samarbejdsevner.

– I Enemærke & Petersen har vi en samarbejdsudvikler ansat – vi er vist den eneste byggevirksomhed, der har det. Han hedder Jens og hjælper os med at blive endnu bedre til at håndtere det udfordringer, der altid kommer i en byggesag. I byggebranchen er der nogle, der kalder samarbejde en ”blød værdi” – hos os oplever vi, at stærke samarbejdsevner er afgørende for den gode byggesag. Vi leder efter projektchefer, projektledere og byggeledere der kan samarbejdet. For det giver resultater på bundlinjen. Sådan fortæller partnerskabschef Mads Glenstrup fra Enemærke & Petersen. 

➤➤Projektleder? Projektchef? Byggeleder med god erfaring? Send din ansøgning til os her  

Det stiller også krav til os
Den Odense-baserede byggemand kom ind i virksomheden for lidt over et år siden og han ved godt, hvilke byggefolk han nu selv er ude at lede efter:

-Det er afgørende at vores folk kan sætte sig i kundens, beboernes og rådgivernes sted undervejs i en byggesag – og gå efter det gode kompromis som tilgodeser alle parter. Det kalder vi interessebaseret samarbejde og det stiller også krav til os: Vi forsøger at udvikle os hele tiden i fht. hvordan vi onboarder nye medarbejdere og træner dem i de værktøjer, som hjælper dem undervejs. Og så skal vi som ledere naturligvis også være til rådighed i de svære situationer.

Arbejde til de næste otte år på Fyn  
Der er en god grund til, at der hos Enemærke & Petersen tales meget om rekruttering lige nu. Det sætter Enemærke & Petersens divisionschef på Fyn, Ole Kristensen, ord på:
-Vi er så heldige, at vi har vundet opgaver til i hvert fald de næste otte år på Fyn. Samtidigt er vi så privilegerede, at det hele er opgaver, der får det til at krible i fingrene på os. Lige nu er vi i fuld gang med at renovere i Odense – vi er godt på vej med Højstrupsparkens 587 almene boliger for FAB og vi sætter gang i opførelsen af Åhavens 363 almene boliger for Civica lige om lidt.

LIVA – Fyns første strategiske partnerskab
– Og så har vi sammen med det faste rådgiverteam LIVA netop vundet Fyns første strategiske partnerskab for Civica. Her udfører vi en række byggesager i Odense og omegn over de næste fire år, og vi gør det med Civica som vores partner og med det samme hold af arkitekter og ingeniører. Det betyder, at vi kan udnytte gentagelserne til at blive endnu bedre til at bygge – og til at lære de andre faggrupper og bygherre rigtigt godt at kende. Siger partnerskabschef Mads Glenstrup, der fortæller, at LIVA kommer til at renovere for ca. 3 mia. kr. over den næste årrække.

Byggejobs til unge arbejdsløse
Partnerskabschefen glæder sig også over, at LIVA giver mulighed for at bringe en Enemærke & Petersen-tradition til Fyn: Nemlig at skabe jobs til især unge arbejdsløse i udsatte boligområder.
-Vi kalder det socialt entreprenørskab og vi har tidligere haft stor succes med jobindsatser, hvor vi engagerede unge, der var langt fra arbejdsmarkedet i praktikker på byggepladser. Her er over halvdelen fortsat i byggejobs eller har uddannet sig til håndværkere – det håber vi at gentage på Fyn. Siger Mads Glenstrup, som bl.a. arbejder sammen med de fynske organisationer Byg til Vækst og Boligsocialt Hus om jobindsatser.

➤➤Projektleder? Projektchef? Byggeleder med god erfaring? Send din ansøgning til os her  

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Team LIVA vinder Civicas strategiske partnerskab

Læs mere her

Enemærke & Petersens første renovering på Fyn er i fuld gang

Få historien her

Tre fynske lærlinge fortæller: Det her er afgørende for vores læretid 

Få historien her

Enemærke & Petersen er kommet for at blive: Åbner nyt kontor i Odense

Få historien her