Menu

5. oktober 2020

Enemærke & Petersen er kommet for at blive: Åbner nyt kontor i Odense

Med det nye kontor opretter Ringsted-entreprenøren sin første permanente fynske base. ”Vi er kommet for at blive på Fyn,” siger administrerende direktør i Enemærke

Der har været godt gang i det fynske byggemarked på det seneste, og det tager entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen nu konsekvensen af. Den øgede aktivitet på Fyn får nemlig Ringsted-entreprenøren til nu at åbne et nyt kontor på Sverigesgade 26 på havnen i Odense.

– Vi er blevet rigtig godt modtaget på Fyn af både Odense kommune, bygherrer og samarbejdspartnere. Samtidig har vi fået rigtig mange dygtige fynske kollegaer blandt byggeledere og håndværkere, der spiller rigtig godt ind i vores processer og kultur. Samlet giver det god mening for os, at vi etablerer os lokalt, dér hvor vi bygger, siger Henrik Mielke, administrerende direktør i Enemærke & Petersen, og uddyber:

– Vi har vurderet det fynske marked, og vi kan se, at der er rigtig meget byggeaktivitet inden for områder, hvor vi har kompetencer. Vi mener, vi har en berettigelse til at være her, for vores hjerteland er jo større renoverings- og konverteringsopgaver, men vi har også en rigtig solid nybyg-portefølje for både private og offentlige bygherrer.

hm

Administrerende direktør i Enemærke & Petersen, Henrik Mielke

Netop derfor har Enemærke & Petersen solide forventninger til fremtiden på Fyn:

– Vi er kommet for at blive på Fyn. Derfor håber vi også, at vores mange nuværende og kommende samarbejdspartnere kommer forbi til en kop kaffe og en snak på vores nye kontor på havnen. Vores dør står i hvert fald åben, siger Henrik Mielke.

Matcher kernekompetencer

Enemærke & Petersen fik fodfæste på Fyn i slutningen af 2019, hvor Ringsted-entreprenøren underskrev en stor kontrakt med Fyns Almennyttige Boligselskab om at renovere 587 almene boliger i Højstrupparken ved Bolbro i Odense. Ifølge Henrik Mielke har samarbejdet med FAB skabt et solidt fundament for udviklingen af Enemærke & Petersens nye, fynske afdeling:

– Vi ser mange spændende opgaver i det fynske marked, hvor vores kompetencer kan komme i spil. Som en del af vores nye 2025-strategi har vi nemlig lovet os selv at være til stede i de dele af landet, hvor der et match med vores kernekompetence, siger Henrik Mielke.

Selvom forventninger er høje, har Enemærke & Petersen også stor respekt for de nye udfordringer på det fynske marked:

– På konkurrentbilledet kan vi jo godt se, at vi ikke får noget foræret. Der er mange dygtige kon-kollegaer på Fyn, men vi mener, at vi med vores tilgang til samarbejde, samfundsansvar og den grønne omstilling har noget at byde ind med, som gør os konkurrencedygtige, siger Henrik Mielke.

Se video fra Højstrupparken

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Enemærke & Petersens første renovering på Fyn er i fuld gang

Læs mere her

Tre fynske lærlinge fortæller: Det her er afgørende for vores læretid 

Få historien her

Direktøren: Sådan sikrer man god kapacitet til nye byggeprojekter

Få historien her

Team LIVA vinder Civicas strategiske partnerskab

Få historien her

Enemærke & Petersen styrker positionen med opkøb af Raunstrup

Få historien her