Menu

Restaurering

Det kræver særlige kompetencer, når fredede og bevaringsværdige bygninger skal restaureres. Derfor har vi i vores restaureringsafdeling samlet håndværkere med forkærlighed for de gamle håndværk.

Restaurering er en helt speciel form for bygningsvedligehold, som kræver særlige kompetencer – og en god portion håndværksmæssig stolthed. Den stolthed ligger dybt forankret i Enemærke & Petersens kultur. Vi har til restaureringsopgaver samlet en række medarbejdere, der kan de gamle håndværk og sætter deres håndværksmæssige stolthed højt.

Respekt for håndværket
Restaurering handler om respekt og om faglig kunnen inden for de tekniske og håndværksmæssige discipliner, og vi har i E&P valgt at have vores egne håndværkere ansat indenfor murer-, tømrer-, snedker-, maler-, blikkenslager- og glarmesterfaget. Desuden samarbejder vi med en række specialister, for eksempel stukkatører og konservatorer, for at sikre den rigtige løsning hver gang.

Erfaringen fra Amalienborg og Det Kongelige Teater
Vi har mange års erfaring med restaureringsopgaver af fredede og bevaringsværdige bygninger for blandt andre slots- og ejendomsstyrelsen. Og vi har også haft vores gang på både Amalienborg og Det Kongelige Teater, hvor vi har løst større opgaver.

 

Se restaureringsreferencer her

Kontakt

Peter Maaløe

Tilbudschef

22 51 81 81

pma@eogp.dk

Sådan restaurerer vi kulturarven

Sådan tagrenoverede vi fredet arkitektur

Case

11 Enemærke & Petersen-projekter indstillet til Renoverprisen

Læs mere her

Sådan blev Vigerslev Allé Skole et skoleeksempel

Nyhed