Menu

Byggeleder/projektleder

Har du erfaring som byggeleder eller projektleder på større entrepriseopgaver? Og vil du arbejde med renovering eller nybyggeri? Så glæder vi os til at modtage din uopfordrede ansøgning.

Send os dit CV her ->

 

Hos Enemærke & Petersen kommer du til at arbejde på nogle af de mest spændende og udfordrende byggeprojekter i Danmark. Du vil møde en organisation, hvor det gode styrede håndværk og den solide drift er omdrejningspunktet – og du vil møde en af byggebranchens stærkeste virksomhedskulturer, hvor den gode dialog og socialt entreprenørskab er en del af vores DNA.

 

Hvad er din primære arbejdsopgave?
Dit daglige arbejde vil være på en af vores byggepladser. Du vil veksle mellem at være ude på pladsen og inde bag skrivebordet. Som byggeleder vil du få ansvaret for at:

  • Styre og involvere håndværkere i projektets planlægning, proces og udførelse – både i egenproduktion og blandt underentreprenører
  • Medvirke til at udarbejde proces- og tidsplaner
  • Bestille og koordinere leverancer samt sørge for logistikstyring på byggepladsen
  • Afholde bygge- og sikkerhedsmøder og generelt sikre en ryddelig og sikker byggeplads
  • Styring og håndtering af kvalitetssikring og drifts- og vedligeholdelsesmateriale samt sikre, at den aftalte kvalitet udføres håndværksmæssigt korrekt

 

Hvem er du?
Du er formentlig uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør. Det vil være et plus, hvis du har en håndværksmæssig uddannelse eller er vant til at samarbejde bredt med håndværkere, bygherre og rådgivere.

Derudover har du:

  • En løsningsorienteret og involverende tilgang til de udfordringer, der opstår undervejs
  • Et personligt drive, besidder gennemslagskraft og vil udvikle dig yderligere
  • Og du kan se dig selv i et uformelt og dialogbaseret miljø, hvor fokus er at skabe resultater og værdi for kunder og samarbejdspartnere

 

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen siger vi, at vi er ”Mennesker der bygger for mennesker” og det er et udsagn, vi tager alvorligt. Som medarbejder i Enemærke & Petersen møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for vores arbejde – og hvor det sociale entreprenørskab kan opleves både på byggepladsen, på kontorerne, til hverdag og til fest.

 

Send os dit CV her ->

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden