Menu

22. marts 2019

Vi skal være en del af Byggepartnerskabet &os

Boligorganisationen KAB har fundet deres byggepartner til renovering og byggeri af boligselskabets ejendomme over den næste årrække. Enemærke & Petersens direktør kalder det nye partnerskab ”en drømmeopgave, som forener vores spidskompetencer”.   

Enemærke & Petersen har i selskab med KANT arkitekter, JJW Arkitekter, ingeniørvirksomhederne Oluf Jørgensen og Norconsult, SLA Landskabsarkitekter og Rekommanderet vundet KAB’s byggepartnerskab. Det er en glad adm. direktør i Enemærke & Petersen, Henrik Mielke, som udtaler:

”For os er byggepartnerskabet med KAB en drømmeopgave – vi har renoveret og bygget for den almene sektor i over 40 år og har i de seneste år udført Danmarks største strategiske partnerskab indenfor byggeriet. At vi nu får mulighed for at kombinere almen boligrenovering med et strategisk partnerskab er et ønskescenarie og vi glæder os meget til at opbygge en partnerskabsorganisation med stærke rådgiverkompetencer, hvor vi forener kompetencerne.”

Kapacitet til flere opgaver
Partnerskabet har en projektsum på omkring seks mia. kr. Henrik Mielke er klar over, at det umiddelbart lyder som en stor mundfuld:

”Husk at partnerskabet strækker sig op til seks år. Så du skal dividere projektsummen med seks. Det betyder, at den årlige omsætning på partnerskabet faktisk har en størrelse, som vores organisation og vores KAB TRUST-partnere er helt forberedt på. Vi afslutter desuden kontinuerligt projekter og det betyder, at vi fortsat har god kapacitet til nye opgaver, selvom vi har fået det nye partnerskab.”

Helhjertet engagement i hele partnerskabet
Kim Thinggaard, projektdirektør for det nuværende strategiske partnerskab ByK TRUST, er begejstret for, at kunne overføre de sidste to års partnerskabserfaringer til den almene sektor:

”Vi glæder os rigtigt meget til at opbygge endnu et partnerskab på skuldrene af erfaringerne fra ByK med TRUST. Vi ved, at et strategisk partnerskab lykkedes, når det er præget af ærlighed, samarbejde og tillid i alle projektets faser – og vi ved af erfaring, at det her er en udfordrende øvelse, derfor er det en glæde at opleve det helhjertede engagement i projektet fra KAB og alle de involverede samarbejdspartnere. Vi glæder os allerede meget til at smøge ærmerne op og begynde at opbygge partnerskabsorganisationen”

Samarbejdspartner med erfaring med strategisk partnerskab
Hos KAB har erfaringen med partnerskaber været en af årsagerne til, at valget faldt på KAB TRUST:

”Med det nye byggepartnerskab vælger vi at organisere byggeprojekter på en ny måde, der skal være med til at sikre bedre resultater i såvel renoveringer som nybyggeri. Med valget af KAB TRUST får vi en samarbejdspartner der allerede har en solid erfaring med strategisk partnerskab og som dermed kan understøtte målsætningen om bedre resultater i byggeriet. Vi tror på, at et tæt samarbejde med KAB TRUST vil komme boligorganisationer, byggesager og beboere til gode,” siger Rolf Andersson, byggedirektør i KAB.

 KAB’S nye byggepartner KAB TRUST består af Enemærke & Petersen, KANT arkitekter, JJW Arkitekter, ingeniørvirksomhederne Oluf Jørgensen og Norconsult, SLA Landskabsarkitekter og Rekommanderet.
Enemærke & Petersen, Kant, Norconsult og Rekommanderet arbejder i dag sammen i ByK TRUST, som er det strategiske partnerskab med Københavns Kommune.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

Anne Strandgaard

Presseansvarlig

41866304

ars@eogp.dk

Strategisk partnerskab skaber øget genbrug af byggematerialer

Læs mere her

Det strategiske partnerskab TRUST følges tæt af byggeforsker

Læs mere her

TRUST-partnerskabet viste sit værd på renoveringen af Bispebjerg Skole

Læs mere her

Sådan eliminerede TRUST risici under renoveringen af Holberg Skolen

Læs mere her