Menu

27. april 2021

Enemærke & Petersen satser stærkt på medarbejdernes kompetencer

For at imødekomme de stigende krav i byggebranchen foretager Enemærke & Petersen nu en solid investering i medarbejdernes kompetencer

-Vi er rigtig glade for, at Enemærke & Petersen fylder et helt hold med 30 byggefolk på vores DGNB-uddannelse. Det er helt afgørende for den grønne omstilling i byggebranchen, at vi får alle med, og med denne prioritering har Enemærke & Petersen taget et vigtigt skridt på vejen. Det håber vi at se meget mere af i fremtiden, siger Mette Qvist fra Green Building Council, som står bag uddannelsen af DGNB-konsulenter.

DGNB skal være fælles referenceramme
Hos Enemærke & Petersen oplever administrerende direktør Henrik Mielke, at det er afgørende, at satsningen på de kompetencer finder sted nu:

-Vi forventer, at mindst en femtedel af alle vores renoveringsprojekter skal DGNB-certificeres indenfor de næste par år. Som branche halter vi stadig efter på bæredygtighedsområdet – samtidigt er der en efterspørgsel i markedet lige nu, som vil vokse sig kæmpestor i de næste år. Derfor skal vi som organisation have forståelsen for DGNB bredt godt ud i organisationen som en fælles referenceramme for at imødekomme kravene fra markedet.

Samarbejdspartnere er også inviteret med
Virksomheden tager den fælles referenceramme så alvorligt, at tilbuds-, arbejdsmiljø- og procesmedarbejdere også er inviteret med, men Enemærke & Petersen stopper ikke der:
– Vi har også fået samarbejdspartnere fra bl.a. arkitekt- og ingeniørvirksomhederne i vores strategiske partnerskaber til at tage med på uddannelsen, fordi vi derved sikrer, at der skabes fælles forståelse og fodslag for, hvordan vi arbejder med DGNB i hele byggeprocessen fra konceptudviklingen til vi står med det færdige byggeri.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Bæredygtighedschefen: Dét her betyder, at hele byggebranchen skal rykke nu

Læs mere her

Strategisk partnerskab skaber øget genbrug af byggematerialer

Få historien her

Nyt DGNB-kriterie kan få flere udsatte ledige i job i byggeriet

Læs mere her