Menu

8. november 2019

TRUST vinder Procesprisen til Building Awards 2019

Det strategiske partnerskab ByK med TRUST hædres med Procesprisen for sin ekstraordinære og nyskabende indsats i byggeriet

Det blev fejret med bobler, da det strategiske partnerskab TRUST torsdag løb med Procesprisen til årets Building Awards. Procesprisen er en pris, der skal skabe fokus på sammenhængen mellem gode dialogbaserede processer, kvalitet og en øget produktivitet.

– Vi er meget stolte af, at vores arbejde med at skabe mere samarbejde på tværs af byggebranchen løber med prisen. Det er vigtigt, at vi bliver endnu bedre til at samarbejde i vores erhverv, og det synes jeg, TRUST er et rigtig godt eksempel på, siger Kim Thinggaard, der er projektdirektør i TRUST.

Juryen understregede særligt under prisuddelingen, at TRUST er det første strategisk samarbejde, der succesfuldt har formået at udføre et avanceret procesarbejde på en enorm portefølje af byggeprojekter, og samtidigt have overskud til at sprede ringe i branchen med aktiv vidensdeling og åbenhed.

Banebrydende samarbejde i en konkurrencepræget branche
TRUST blev skabt i 2016 i et samarbejde mellem Enemærke & Petersen, Nøhr & Sigsgaard, KANT Arkitekter, Dominia, Norconsult og GHB Landskab samt en række tilknyttede samarbejdspartnere.

– TRUST er et partnerskab, der er baseret på teamwork, fælles interesser og tillid. TRUST har bevist, at man trods forskellige erhverv kan få rigtig meget ud af et partnerskab, fordi vi gør godt brug af hinandens erfaringer. Den udvikling, der sker med partnerskabet i markedet, følger vi med store interesse, siger Peder Johansen, der er direktør for forretningsudvikling i Enemærke & Petersen.

Samarbejdet fungerer som en strategisk partner for Københavns Kommunes bygherreenhed Byggeri København, og TRUST skal over 4 år stå for en række af Københavns Kommunes udvidelse, ombygning og renovering af eksempelvis skoler samt nybygning af daginstitutioner.

Udover Procesprisen løb Enemærke & Petersen også med Jubilæumsprisen for Samfundsansvar til årets Building Awards

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

TRUST-partnerskabet viste sit værd på renoveringen af Bispebjerg Skole

Læs mere om TRUST her:

Sådan eliminerede TRUST risici under renoveringen af Holberg Skolen

Læs mere om TRUST her:

TRUST afleverer otte byggerier til skolestart

Læs mere om TRUST her:

Holbergskolen er Årets Skolebyggeri 2019