Menu

Gilleleje Læringsområde

Gilleleje Læringsområde har gennemgået en forvandling – skolen er totalrenoveret og udvidet med en ny tilbygning til udskolingen

Enemærke & Petersen har udført om- og tilbygning af Gilleleje Læringsområde for at skabe et unikt og fremtidssikret læringsmiljø. Tilbygningen til udskolingen er placeret i direkte forlængelse af den eksisterende hovedbygning.

Tilbygning med loungemiljøer

Den nye tilbygning indgår naturligt i skolens eksisterende struktur og flow. Bygningen er opført i to plan, og på 1. salen er der udgang til en tagterrasse, der kan benyttes i forskellige undervisningssituationer. Bygningen er specialindrettet til udskolingselever med loungemiljøer og farver, der signalerer, at her har de unge deres eget univers.

Renovering af den eksisterende skole – et mere imødekommende udtryk og bedre indeklima

Den eksisterende skolebygning er renoveret og står så god som ny. Pladsen er optimeret, indretningen er gjort fleksibel og udtrykket er lyst, imødekommende og moderne. Der er skabt et sundt indeklima med nye lyskilder, akustikregulering og ny ventilation.

 

Fleksible læringsmiljøer

Vi har skabt fleksible fællesarealer ved at anvende de arealer, der ligger rundt om klassefunktionerne, såsom gangarealer, garderober og mellemrum. Her har vi med nyt ovenlys, glasdøre mellem rummene, små opholdsnicher, integrerede siddemøbler og møbler på hjul skabt rum, der både egner sig til ro, til gruppearbejde, til leg og bevægelse og til fællesskab på tværs af klasser.

 

Fakta:

Bygherre: Gribskov Kommune

Arkitekt: AI/Thing & Brandt Landskab

Ingeniør: AI

Entrepriseform: Totalentreprise

Kontraktsum: Kr. 104 mio.

Udførelse: 2017 – 2020

 

Skolerenovering på Holbergskolen

Læs mere her

Skolerenovering på Lykkebo Skole

Læs mere her

Skolerenovering på Rødkilde Skole

Læs mere her

Sundbyøster Skole

Læs mere her