Menu

Skolerenovering på Lykkebo Skole

Enemærke & Petersen har udført helhedsrenovering af Lykkebo Skole, så skolen lever op til moderne standarder både ind- og udvendigt.

Lykkebo Skole er blevet renoveret både ind- og udvendigt. Udvendigt har vi bl.a. udført facadepuds, tagisolering, montering af nyt tagpap og nye tagrender og nedløb. Indvendigt har vi nedrevet eksisterende vægge, og opført nye vægge for at ændre rumindretningen. Vi har monteret nye akustikregulerende lofter og vægge, nye gulve, udvendige vinduer og vindueslysninger, nye indvendige døre, nyt specialproduceret fast inventar, herunder bl.a. siddemøbler. Desuden har vi etableret nye toiletter og badeværelser.

Samarbejde på tværs

Helhedsrenoveringen af Lykkebo Skole er sket i TRUST-regi. TRUST, der består af Enemærke & Petersen og rådgivere, er den strategiske partner, som håndterer Københavns Kommunes institutions- og skolebyggerier.

 

Bæredygtige udearealer

Vi har etableret skolehaver med å-system, LAR-projekt, forsinkelsesbassiner, bålhytte, bistader, opsat en shelter, indrettet skolegården med klatretårn og legeredskaber og etableret en ny stor løbebane.

 

Brugerne i fokus

Skolen var i brug under renoveringen, så vi tog et stort hensyn til lærere, elever og øvrige brugere ved bl.a. kun at benytte udvalgte områder som transportveje – og på aftalte tidspunkter.

 

Fakta:

Bygherre: Københavns Kommune

Arkitekt: Kant Arkitekter, Nøhr & Sigsgaard Arkitekter og GHB Landskabsarkitekter

Ingeniør: Dominia og Norconsult

Entrepriseform: Totalentreprise

Kontraktsum: Kr. 117 mio.

Udførelse: 2018 – 2019

 

Det strategiske partnerskab TRUST følges tæt af byggeforsker

Læs mere her

TRUST vinder Procesprisen til Building Awards 2019

Læs mere her

TRUST fylder tre år: “TRUST har trådt nye steder hen i terrænet, hvor der ikke var anlagt stier i forvejen”

Læs mere her