Menu

Sjælland: Er du projektlederen der kan eksekvere de komplekse byggerier?

Vil du løfte eksekveringen af store byggeprojekter, hvor vi sætter kvalitet og samarbejde i højsæde? Så er du vores nye projektleder

Send os din ansøgning her ->

 

Du vil være i centrum for planlægning, styring og opfølgning, og du har ansvaret for dine område fra kontrakttidspunkt til aflevering. Her får du tillid til at udvikle en helhedsorienteret tilgang til projektledelse ved at tænke strategisk, planlægge og organisere komplekse byggeprojekter samtidig med, at du sikrer kvalitet, økonomistyring og effektiv ressourceudnyttelse.

Du bliver en del af et interessebaseret samarbejde, hvor vi stræber efter at levere byggeprojekterne til tiden og i den aftalte kvalitet, ved at være forudseende på udfordringerne og gennem fælles mål at opnå at alle byggeriets parter lykkes. Vores erfaring er, at det giver de bedste løsninger og det mest effektive byggeri – samtidig med at vi slipper for den konfliktkultur, der kan dominere i byggebranchen.

 

Hvad bliver din primære arbejdsopgaver?
Du sætter rammerne for dagligdagen og sikrer en løbende opfølgning i forhold til byggesagen.
Derudover har du ansvaret for at:

  • Tænke helhedsorienteret, planlægge og organisere
  • Styre økonomien for dit ansvarsområde
  • Sikre kvalitet, optimering, bygbarhed og funktionalitet i hele gennemførelsesfasen
  • Forhandle kontrakter med underentreprenører og evt. eksterne rådgivere
  • Sparre med, koordinere og varetage daglig ledelse af fagfolk og samarbejdspartnere
  • Sikre samarbejde mellem byggeledelse, egne håndværkere, underentreprenører og leverandører
  • Udarbejde proces- og tidsplan

 

Hvem er du?
Du vægter samarbejdet og dialogen med alle interessenter meget højt og har forståelse for og kan navigere i organisationer og kulturer – både din egen organisation og dem du møder. Du kan lede et team af både interne og eksterne medarbejdere og er dygtig til at kommunikere både til byggesagens folk, resten af organisationen, bygherre og beboere. Du er skarp på at sætte dig ind i et projektmateriale og evner at præge og udvikle projektet i forhold til optimering og bygbarhed.
Du har +5 års erfaring indenfor nybyggeri og/eller renovering og har ledet større projekter indenfor dette område – og selvom det er en fordel hvis du har en håndværksmæssig baggrund suppleret med en videregående teknisk uddannelse, er det ikke et krav.

 

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn vi tager alvorligt. Du bliver en del af en organisation med et højt, fagligt kompetenceniveau, og du får adgang til kurser og efteruddannelser, så du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt. Du får nogle søde, sociale kollegaer, som både vil sørge for, at du bliver budt velkommen og kommer godt i gang – og du vil møde en virksomhedskultur, hvor vi tager arbejdet seriøst, men også holder gode fester og laver aktiviteter året rundt sammen. For Enemærke & Petersen er diversitet i en enhver henseende en høj prioritet, som vi lægger meget stor vægt på og ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

 

Interesseret? – Så glæder vi os til at høre fra dig.
Skynd dig at sende din ansøgning og CV på www.eogp.dk/job – Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter så snart vi har den rette kandidat.

 

Send os din ansøgning her ->

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Job i Enemærke & Petersen

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil forbedre samarbejdet

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke den sociale og klimamæssige bæredygtighed

Læs mere her