Menu

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Vi vil gerne byde dig velkommen til nye faglige udfordringer! Her nedenfor kan du læse om en lille del af den faglighed, Enemærke & Petersen kan tilbyde – hvilke betyder mest for dig?

Leder du efter nye faglige udfordringer? 

I Enemærke & Petersen kan vi tilbyde dig en arbejdshverdag, hvor du kan bruge din stærke faglighed og udvikle den.
(Artiklen fortsætter under billedet)

Job hos Enemærke & Petersen

Som Büsras udtalelse her ovenfor fortæller…

…Så er der en stærk faglig glæde i Enemærke & Petersen. Lige nu kan du bl.a. involvere dig i disse faglige indsatser:

 

Udvikling
Vi arbejder hårdt på hele tiden at udvikle vores produktion. Men vi skal nå endnu videre og derfor har vi brug for dine idéer, erfaringer og engagement. Vi har en række udviklingsprojekter bl.a. upcycling-projektet Næste Skur, genbrug af interimtræ i Gentræsprojektet og vi samarbejder med studerende fra en række videregående uddannelser om udvikling af bæredygtige idéer, ligesom vi lige nu har to erhvervsPhD-studerende tilknyttet, som undersøger potentialer i vores affaldshåndtering og tilbudsprocesser.

 

Søg aktuelle jobs her ->

Produktivitet
På vores byggepladser kan du blive rigtigt skarp på produktivitet – eller du kan bruge dine hidtidige erfaringer til at udvikle produktiviteten hos os. Vi har siden 2005 arbejdet med LEAN-principper og Last Planner System – og vores erfarne procesafdeling står klar til at understøtte dig og dit team med ny viden og praktisk-orienteret læring. Vi kører løbende udviklings- og forskningsprojekter, som Den Hjælpende Hånd hvor vi gik sammen med forskere fra Aarhus Universitet for at reducere frustrerende spildtid for håndværkerne.

Byggeprocessen og integreret samarbejde
Den fuldstændigt ukomplicerede byggeproces findes nok ikke – men vi arbejder hver dag for at udvikle vores byggeprocesser og blive endnu bedre til det tillidsbaserede samarbejde. Vi lader os bl.a. inspirere af den amerikanske IPD-model, som sætter et komplet framework op for en byggeproces og vi interesserer os for at få mere tillid ind i vores samarbejde med bygherre og rådgivere. Interesserer du dig også for at udvikle gode samarbejdsevner og smidige processer? Så vil du finde gode sparringspartnere og læring hos os.

Vil du vide mere om bæredygtighed, produktivitet og proces i Enemærke & Petersen? – Så klik på videoen nedenfor og på de links du finder nederst og i venstre side øverst.

Søg aktuelle jobs her ->

 

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil forbedre samarbejdet

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi er hjælpsomme og har et stærkt socialt engagement

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke den sociale og klimamæssige bæredygtighed

Læs mere her