Menu

Derfor skal du arbejde for os: Vi er hjælpsomme og har et stærkt socialt engagement

I Enemærke & Petersen sætter vi stort pris på det sociale engagement, du har lyst til at bidrage med – og her kan du læse, hvad vi og dine nye kollegaer kan tilbyde dig i hverdagen…

Når du begynder på jobbet i Enemærke & Petersen, bliver du en del af Enemærke & Petersen-familien og en stærk social kultur, der har rødder tilbage i en lille lokal tag-entreprenørvirksomhed fra 1975, som har vokset sig stor. (Artiklen fortsætter under billedet)

Som Jannie fortæller her ovenfor…

…Er der både på pladsen og i organisationen et stærkt socialt engagement i hinanden. Du vil bl.a. opleve:

Sociale arrangementer: Vores relationer og kendskab til hinanden er afgørende for det gode samarbejde og kollegaskab – derfor er vi gode til at mødes og hygge os sammen. Vi tager på sommertur, holder julefrokoster, grillarrangementer og teamture. Og vi tager vores familier med til sommerfest med hoppeborg og is til ungerne eller til sær-arrangement i zoologisk have.

Søg aktuelle jobs her ->

Hjælpsomhed: Enemærke & Petersen har en udbredt hjælpsomhedskultur og er fyldt med venlige mennesker, der altid er klar på at udveksle erfaringer og viden. Så når du står med en udfordring på pladsen, så er gode råd ikke nødvendigvis dyre. Du kan nemlig altid gribe knoglen og ringe til en byggeplads i Nørresundby, på Amager eller i Odense og få værdifuld sparring eller konkret hjælp.

Engagement:  Du kommer til en organisation, som vil mere: Vi vil være mere bæredygtige og igangsætter udviklingsprojekter, vi involverer os i byggepladsens lokalmiljø og ansætter unge arbejdsløse, vi kigger nærmere på vores egen produktivitet for at undgå spildtid på byggepladsen…Og meget andet. Dét engagement finder du i Enemærke & Petersen – og du får muligheden for selv at engagere dig i de faglige og sociale udfordringer, som ligger tættest på dit hjerte.

Vil du opleve det sociale liv i Enemærke & Petersen? – Så klik på videoen nedenfor. Vil du læse artikler om de ting vi engagerer os i? Så klik på de links du finder nederst og i venstre side øverst.

Søg aktuelle jobs her ->

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Læs mere her

Produktivitet: Vi skal have mest muligt renovering for pengene

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke den sociale og klimamæssige bæredygtighed

Læs mere her