Menu

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke den sociale og klimamæssige bæredygtighed

Vi vil gerne byde dig velkommen til en arbejdsplads med et socialt engagement! Vælger du at arbejde hos Enemærke & Petersen, vil du møde engagerede og hjælpsomme kollegaer, ligesom du selv kan engagere dig, hvor det giver bedst mening for dig.

I Enemærke & Petersen vil du møde et stærk forankret socialt entreprenørskab, som i disse år udvikler sig til også at blive et klimamæssigt engagement. (Artiklen fortsætter under billedet)

Som Frank fortæller her ovenfor…

…Så vil vi hinanden i Enemærke & Petersen – og det styrker vores samarbejde på arbejdet. På nogen byggepladser er det et fodboldhold, på andre er det grill- og lagkagearrangementer og andre igen er det en burgerklub. Det betyder også, at vi lige giver eller får en hjælpende hånd, når udfordringer opstår.

Søg aktuelle jobs her ->

Dit engagement værdsættes
Vi er byggebranchens sociale entreprenør og alt efter hvilken byggeplads du arbejder på – og hvis du har lysten – vil du kunne engagere dig i f.eks. ansættelser af unge arbejdsløse fra lokalområdet og beboerarrangementer. Vi sætter stor pris på engagement og værdsætter de sociale aktiviteter, som I selv sætter i gang: Fra fodboldturneringer med beboere, over udlån af lastbiler til trafikdag under skolerenoveringen eller grillarrangementer med beboere.

Hvilke sociale og bæredygtige projekter har vi på samvittigheden?

  • Beskæftigelsesindsats: På vores renovering af de almene boligområder Rosenhøj og Langkærparken, var vi en del af en beskæftigelsesindsats, som fik 66 unge arbejdsløse beboere i arbejde på byggepladsen – de var alle langt fra arbejdsmarkedet, da de startede, men i dag er ca halvdelen under uddannelse eller i fast job. En af de væsentligste grunde til at indsatsen lykkedes så godt var et kæmpe engagement hos vores byggefolk. Læs bl.a. om Franks indsats her. I de senere år har vi udført beskæftigelsesprojekter på renoveringerne af Bispehaven og Fruehøjgaard – og på nybyggeriet af Køge Kyst.
  • Danmarks smukkeste affaldsskur: I 2018 lancerede vi konkurrrencen Upcycle Challenge for at få ideer til genanvendelse af byggematerialer. Her deltog Krydsrum Arkitekter med idéen om Næste Skur: At upcycle materialer fra renoveringer og bruge dem til at bygge uopvarmede affalds- og cykelskure – og de vandt. Vi indgik i et samarbejde, fik 1 mio. kr af Realdania til at realisere idéen og i dag er skurene i fuld produktion.

Vil du læse om flere sociale og bæredygtige projekter? Så klik på historierne herunder eller i venstre side.

Søg aktuelle jobs her ->

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

“Min vigtigste opgave har været at hjælpe beboerne”

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi er hjælpsomme og har et stærkt socialt engagement

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil forbedre samarbejdet

Læs mere her