Menu

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil forbedre samarbejdet

Vi vil gerne byde dig velkommen til et bedre samarbejdsklima! Her nedenfor kan du læse, hvordan Enemærke & Petersen arbejder for at udvikle det interessebaserede samarbejde, som gør byggepladsen et venligere og mere produktivt sted at arbejde.

Som Erik fortæller her ovenfor til venstre…

…Så kræver det gode samarbejde ofte, at kollegaerne på pladsen også finder tid til hygge og socialt samvær – og giver lidt af sig selv.
(Artiklen fortsætter under billedet)

Vil du samarbejde på en mere konstruktiv måde? 
I Enemærke & Petersen arbejder vi for at slippe af med den konfliktkultur, der har domineret byggebranchen. Derfor vil du opleve, at vi arbejder for, at det interessebaserede samarbejde bliver en del af den måde, vi samarbejder undervejs i byggesager. I det interessebaserede samarbejde er det vores fælles og individuelle interesser, vi fokuserer på og at skabe tillid blandt parterne – derigennem kan vi skabe de bedst mulige resultater for alle parter i en byggesag.

 

Søg aktuelle jobs her ->

 

Hvilke muligheder giver det dig?
Hvis du har lyst til at prøve en ny og mere venlig samarbejdsform, så er Enemærke & Petersen et oplagt valg som din nye arbejdsplads. Her vil du finde sparringspartnere og det åbne mindset, der kræves. Måske er du allerede godt trænet i samarbejdsformen? Så tager vi imod dig med åbne arme og gode muligheder for at udvikle dig yderligere i både strategiske partnerskaber og almindelige byggesager.

 


Hvilke resultater har det interessebaserede samarbejde givet os?

34 færdige byggeprojekter – alle afleveret til tiden, indenfor budget og i prisbelønnet kvalitet. Og uden at betale en krone til advokater. Det er de foreløbige resultater fra vores strategiske partnerskab ByK med TRUST. Det kan du høre meget mere om i videoen nedenfor – og du kan læse mere om interessebaseret samarbejde nedenfor og øverst til højre.

Søg aktuelle jobs her ->

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Der er 3 grunde til, at det er gået så godt på Motalavej

Få historien om godt samarbejde her

Derfor skal du arbejde for os: Vi er hjælpsomme og har et stærkt socialt engagement

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke den sociale og klimamæssige bæredygtighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Læs mere her