Menu

København: Er du projektlederen, der vil følge byggeprojekter fra skitse til færdigt byggeri?

Vil du være med til at designe, udvikle og prissætte byggeprojekter, fra den tidlige idéfase til overdragelse til produktion samt efterfølgende opfølgning? Så har vi jobbet til dig i vores byggepartnerskab &os.

Send os din ansøgning her ->

 

Har du ofte ønsket at komme ind helt tidligt i et byggeprojekt og følge det til dørs? Og vil du gerne være en del af et team med dine Enemærke & Petersen-kollegaer, arkitekter og ingeniører, som sidder sammen på ét kontor og arbejder? I udvikler projekter fra skitse til færdigt byggeri, og du får mulighed for at bruge den tidlige involvering til at få indflydelse på hele processen.
Når du bliver en del af et byggepartnerskab, bliver du også en del af en samarbejdsform, der er noget særligt, og hvor nøgleordet er samarbejde. Klik her og se byggepartnerskabet kort fortalt: Byggepartnerskabet &os

 

Hvorfor skal du arbejde hos os?
Du skal sammen med de øvrige parter i partnerskabet finde konkrete løsninger, der er bygbare og økonomiske attraktive for bygherre, samarbejdspartnere og entreprenører. Du får mulighed for at udvikle selvstændige projekter og delprojekter alt efter den erfaring og faglighed, du kommer med.
Du skal skabe overblik omkring beslutninger, valg af byggeprocesser og bygningsdele, i de tidlige stadier og frem til overdragelse af projektet til byggeledelse, egenproduktion og underleverandører.
Du bliver en del af et team i Enemærke & Petersen på fem medarbejdere – dine nye kollegaer er uddannet ingeniører, håndværkere og bygningskonstruktører, så de supplerer hinanden med praktisk og teoretisk viden.

 

Hvem er du?
I partnerskaber får vi rigtigt gode resultater, fordi vi arbejder tæt sammen, derfor er det afgørende, at du er en holdspiller. Derudover forventer vi, at:

  • Du har en byggeteknisk baggrund som bygningsingeniør, byggetekniker, bygningskonstruktør eller lignende.
  • Du har erfaring fra større og mindre byggerier i nybyg og især renovering. Det er en fordel, hvis du har 3-5 års erfaring fra tilbudsgivning. Du kan også have erfaring fra  rådgiverbranchen.
  • Du har gode kommunikationsevner, er lyttende, sikrer at misforståelser minimeres og medvirker til en god tone og stemning i dagligdagen.
  • Du er aktiv og idérig og besidder gerne en stor nysgerrighed på at komme med indspark til videreudvikling og optimering af processer og løsninger.
  • Du får opgaverne løst ved at være struktureret, grundig og ved at overholde dine aftaler.
  • Det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til markedspriser på både materialer og metoder.

 

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn vi tager alvorligt. Vi er en del af flere strategiske byggepartnerskaber, bl.a. TRUST-samarbejdet, hvor vi skaber projekter i høj kvalitet, der er færdige til tiden og til prisen. Det gør vi igennem tætte relationer og sunde processer. Sammen har vi i mere end 7 år skabt succesfulde byggeprojekter med respekt og tillid som grundlæggende værdisæt.
Du bliver en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau, og du får adgang til kurser og efteruddannelser, så du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt. Du får nogle fantastiske kollegaer, som  sørger for, at du bliver budt velkommen og kommer godt i gang – og du møder en virksomhedskultur, hvor vi tager arbejdet seriøst, men også holder gode fester og laver aktiviteter sammen.

Interesseret?
Så skynd dig at sende din ansøgning og CV – vi afholder samtaler løbende og ansætter, så snart vi har den rigtige kandidat. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte partnerskabschef Johnni Andersen på mail johna@eogp.dk.

 

Send os din ansøgning her ->

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Job i Enemærke & Petersen

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil forbedre samarbejdet

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke den sociale og klimamæssige bæredygtighed

Læs mere her