Menu

3. juli 2020

KAB’s byggepartnerskab afleverer de første færdigrenoverede lejligheder

I mandags var der flag, brede smil og gensynsglæde på programmet, da Byggepartnerskabet &os kunne vise de første færdigrenoverede lejligheder i Ellebo frem.

For lidt over et år siden blev KAB’s byggepartnerskab &os etableret og på byggepartnerskabets første byggeplads – Ellebo i Ballerup Ejendomsselskab – kunne man i mandags invitere nuværende beboere, kommende beboere og interesserede lejere velkommen indenfor i de første færdigrenoverede lejligheder.

– Det var simpelthen så herligt at kunne byde indenfor i lejlighederne. De sidste håndværkere var stadig i gang med de sidste små detaljer, men vi nåede det hele inden de første beboere onsdag flyttede ind ind i de otte færdigrenoverede lejligheder i opgangen, fortæller projektansvarlig for udførelsen Morten Quistgaard fra Byggepartnerskabet &os.

Han og resten af projektgruppen har på trods af udfordringer med corona holdt fast i alle de tre væsentligste parametre: tid, økonomi og kvalitet.

– Ellebo er et projekt, der tidligere har været udfordret på økonomien. Derfor var det et særligt fokus, da vi projekterede blok 4, at vi skulle kunne gennemføre projektet til den afsatte økonomi. Tidsplanen blev meget udfordret af corona, men det er vi også kommet godt efter, så det er en god følelse af åbne byggepladsen op for byggeudvalget, naboerne i blok 3 og de kommende beboere, der tripper for at flytte ind i Ellebo, fortæller Morten Quistgaard.

Beboere bød velkommen hjem

Netop det med at kunne åbne byggepladsen op har været helt centralt for Byggepartnerskabet &os.

– Vi vil gerne sørge for at skabe den bedst mulige sammenhæng mellem vores byggepladser og de, der bor i boligområdet. Beboerne i den renoverede blok 4 har været genhuset, men naboerne i blok 3 har boet her under hele renoveringen. Derfor er det rart, at de også er nysgerrige på at se, hvad vi har gået og støjet og støvet med, fortæller procesrådgiver Søren Houen Schmidt fra Byggepartnerskabet &os.

 

Og så var der dén med gensynsglæden. Blandt deltagerne til åbent hus-arrangementet var der også en række af de genhusede beboere, der nu enten er flyttet ind eller får deres nøgle de kommende måneder, hvor de resterende opgange bliver færdige i en lind strøm.

– De havde de store smil fremme og der kom godt gang i snakken med driftspersonalet og beboerne fra blok 3, der stod og bød “velkommen hjem”. Havde det ikke været for coronaen, var det helt sikkert også blevet til krammere, for gensynsglæden var stor. Til gengæld synes de ikke boligerne var til at kende, men de forsikrede, at det var positivt, fortæller Søren Houen Schmidt.

Fakta:

&os byggepartnerskabet udvikler og udfører nybyggeri og renoveringsopgaver for alle boligselskaberne i KAB-fællesskabet. Det sker i et strategisk partnerskab bestående af KAB, Enemærke & Petersen, JJW Arkitekter, KANT arkitekter, Oluf Jørgensen, Norconsult, SLA og Rekommanderet.

Ellebo er byggepartnerskabets første udførelsesprojekt. De første beboere flyttede ind i færdigrenoverede boliger 1. juli. Den 15. juli flytter beboerne ind i den næste opgang og inden jul er hele blok 4 med 72 lejligheder færdig og afleveret.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Strategiske partnerskaber

Læs mere her

Vi skal være en del af Byggepartnerskabet &os

Få historien her

Første sag i Byggepartnerskabet &os er skudt i gang

Få historien her