Menu

Sjælland: Målrettet projektchef med forstand på mennesker, byggeri, jura og alt derimellem

Savner du en veldrevet organisation, der gerne vil give dig frihed og manøvremuligheder til at lykkes? Så er du vores nye projektchef

Send os din ansøgning her ->

 

Her får du tillid til at løfte eksekveringen på store byggeprojekter og du får de styringsværktøjer og de kompetente kolleger, der sikrer at vi når i mål. Du får ansvar til at lede store projekter og sikre et godt samarbejde med bygherre, rådgivere og underentreprenører.

Du bliver en del af et interessebaseret samarbejde, som både i strategiske partnerskaber og øvrige byggerier er med til at gøre arbejdet som projektchef mere fyldt af samarbejde og jagten på den gode løsning end konflikt, brandslukning og kaoshåndtering. Det giver dig mulighed for at levere byggeprojekterne til tiden og i den aftalte kvalitet – og alle får en bedre arbejdsdag.

Hos os kan din erfaring med renovering eller nybyg blive udnyttet til fulde. Mangler du kompetencer på centrale punkter, arbejder vi struktureret med din kompetenceudvikling – fordi vi sammen skal vokse og skabe mere effektive processer og levere bedre løsninger til kunderne.

 

Som projektchef har du ansvaret for at:

  • Sikre aftaleforhold på kommende og igangværende projekter
  • Styre byggeprocessen og økonomien på et større- eller flere mellemstore projekter
  • Lede projektledere og byggeledereSamarbejde og forhandle med eksterne
  • samarbejdspartnere, bygherre og bygherrerådgivere
  • Overordnet samarbejde med underentreprenører, myndigheder mv.

Hvem er du?
Du har +5 års erfaring indenfor nybyggeri og/eller renovering og har ledet større projekter indenfor dette område. Du kan lede funktionærer og skabe ekstraordinære resultater gennem teamledelse. Din indsigt i økonomi og erfaring med AB18, DGNB vil vi gerne høre om i din ansøgning.
Du vægter samarbejdet og dialogen med alle interessenter meget højt og har forståelse for og kan navigere i organisationer og kulturer – både din egen organisation og dem du møder. Du er hurtig til at sætte dig ind i et projektmateriale og formår at præge og udvikle projektet i forhold til optimering og bygbarhed.

 

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn vi tager alvorligt. Du bliver en del af en organisation med et højt, fagligt kompetenceniveau, og du får adgang til kurser og efteruddannelser, så du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt. Du får nogle søde, sociale kollegaer, som både vil sørge for, at du bliver budt velkommen og kommer godt i gang – og du vil møde en virksomhedskultur, hvor vi tager arbejdet seriøst, men også holder gode fester og laver aktiviteter året rundt sammen. For Enemærke & Petersen er diversitet i en enhver henseende en høj prioritet, som vi lægger meget stor vægt på og ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

 

Interesseret? – Så glæder vi os til at høre fra dig.
Skynd dig at sende din ansøgning og CV på www.eogp.dk/job – Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter så snart vi har den rette kandidat.

 

Send os din ansøgning her ->

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Job i Enemærke & Petersen

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil forbedre samarbejdet

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke den sociale og klimamæssige bæredygtighed

Læs mere her