Menu

Social entreprenør

Enemærke & Petersen sætter en ære i at være byggebranchens sociale entreprenør

Vi har igennem de sidste 40 år udviklet et stærk forankret socialt engagement, der spænder lige fra at ansætte arbejdsløse beboere på vores boligrenoveringsprojekter til at støtte kommende håndværkere i Tanzania.

Den rummelige byggeplads

Hvor vi bygger arbejder vi med den rummelige byggeplads. I samarbejde med boligselskaber og kommuner laver vi ungdoms- og integrationsprojekter, hvor unge mennesker får mulighed for at prøve arbejdsopgaver på en byggeplads og motiveres til et ordinært arbejde eller uddannelse.


Medarbejderne driver social indsats

Helt tilbage fra Enemærke & Petersens grundlæggelse i 1975 har medarbejderne drevet den sociale indsats. Medarbejderne gennemførte projekter i socialt udsatte områder – og blevet inspireret til at gøre en forskel. Det sociale hensyn lever derfor i hjertet af Enemærke & Petersen, som en integreret del af kulturen.

Prisbelønnet indsats
Enemærke & Petersen har fået en række anerkendelser for det sociale arbejde herunder for vores integrationsindsats, seniorpolitik og indsatsen for at få unge i arbejde. Blandt andet i 2015 hvor vi modtog Aarhus Kommunes Integrationspris, og borgmester Jacob Bundsgaard i sin overrækkelsestale bl.a. sagde: ”Enemærke & Petersen gør et fantastisk flot arbejde for at involvere beboerne i et område som Rosenhøj. De skaber jobmuligheder for de lokale, der måske ikke tidligere har fået fodfæste på arbejdsmarkedet. Samtidig åbner de op for uddannelsesmuligheder i form af lære- og praktikpladser for unge mennesker af anden etnisk baggrund, som kan have svært ved at få disse pladser andre steder.”

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

Troels Aggersbo

Adm. Direktør CEO

20 76 03 20

ta@eogp.dk

Enemærke & Petersen modtager Aarhus Kommunes Integrationspris

Nyhed

Jobs til arbejdsløse beboere i Rosenhøj

Case

“Jeg er husmor her i skurbyen”

Case

Mød menneskene fra Rosenhøj

Læs mere her