Menu

15. april 2016

Enemærke & Petersen modtager Aarhus Kommunes Integrationspris

Enemærke & Petersens indsats for borgerinddragelse og job til beboere på renoveringer af almene boligbyggerier belønnes med Aarhus Kommunes Integrationspris 2015

”Enemærke & Petersen gør et fantastisk flot arbejde for at involvere beboerne i et område som Rosenhøj. De skaber jobmuligheder for de lokale, der måske ikke tidligere har fået fodfæste på arbejdsmarkedet.” Sådan lød det fra Jacob Bundsgaard da han uddelte Aarhus Kommunes Integrationspris, hvorefter han fortsatte: “Samtidig åbner de op for uddannelsesmuligheder i form af lære- og praktikpladser for unge mennesker af anden etnisk baggrund, som kan have svært ved at få disse pladser andre steder.”

En særlig indsats for job til etniske minoriteter
Aarhus Kommunes Integrationspris er stiftet af Aarhus Byråd med det formål at hædre aarhusianske virksomheder, som har ydet en særlig indsats for at styrke etniske minoriteters beskæftigelsessituation eller gjort sig særlig bemærket i holdningen til integration på arbejdspladsen.
Integrationsprisen tildeles som anerkendelse af indsatsen for at inddrage lokalområdet og jobskabelse i forbindelse med renoveringerne af boligområderne Rosenhøj og Langkærparken i Aarhus. De to andre nominerede til prisen var JKT Gulve og AGF.

Se mere i indslaget fra TV2 Østjylland her

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

BOLIGRENOVERING

Læs mere her

Jobs til arbejdsløse beboere i Rosenhøj

Læs mere her