Menu

Sjælland: Er du proceslederen der kan udfylde nøglerolle på kæmpe nybyggeri?

Vil du stå for optimering af den samlede byggeproces på vores omfattende nybyggeri på Køge Kyst? – Så glæder vi os meget til at høre fra dig.

Send os din ansøgning her ->

 

Elsker du at nørde tidsplaner og processer? Vil du sætte dit præg på projektet og være med til at føre vores store nybyggeri i havn på Køge Kyst?

 

Så tilbyder Enemærke & Petersen dig nu jobbet som procesleder på totalentreprisen Køge Kyst SH4. På den yderste spids i Køges havneområde bygger Enemærke & Petersen og PensionDanmark et nyt kvarter kaldet ”Søndre Kyst” bestående af 46.000 m2 boliger, 7.700 m2 erhverv, samt 17.100 m2 kælder, og et spændende byrum. (Opslaget fortsætter under foto)

 

Din indsats sætter tonen for samarbejdet
Op til 10 etagers byggeri giver dig rig mulighed for at afprøve dine gode planlægningsevner. Her er din planlægningsindsats en afgørende faktor i, om alle teams på pladsen samarbejder med hinanden – og om byggeriet får det gode produktive flow, der sikrer at vi kan aflevere projektet til tiden.
Så hvis du er på udkig efter en god udfordring, er du kommet til det rette sted!

 

Stærkt team med sammenhold
Du får et stærkt team med et solidt sammenhold i ryggen, når I skal løse de udfordringer, der vil være på et byggeri af denne størrelse og kompleksitet. Her er både de erfarne kollegaer, der har lang anciennitet og de yngre kollegaer fyldt med gå på-mod, som glæder sig til at understøtte dig i planlægningsarbejdet.
En række af dine kommende kollegaer arbejder blandt andet med digital optimering af materialebestilling – og har bl.a. været nomineret til en Building Award. Det kan du læse mere om i artiklen her.

 

Hvad kommer du til at lave i hverdagen?
I din hverdag på projektet er du ansvarlig for udarbejdelse af detailtidsplaner og evt. cyklogrammer – du vil afholde ugentlige planlægningsmøder med alle underentreprenører så fremdriften sikres på byggepladsen.

Det vil give dig det nødvendige grundlag for at kunne optimere den samlede byggeproces og sørge for at samarbejdet mellem underentreprenører, egenproduktion og byggeledelse kører.

Du arbejder naturligt med opsamling og bearbejdning af data, og forstår at det er med til at sikre den stærke produktivitet – og til at målrette den daglige kommunikation og styring mellem byggeledelsen, underentreprenører, egne håndværkere og de projektansvarlige.

Du er også garant for, at teamet håndhæver og fejrer milepæle og evalueringer.

 

Derudover kan du:
– Udfører gennemarbejdede processer, tidsplaner og evt. cyklogrammer
– Sikre samt følge op på produktiviteten på pladsen
– Fremvise solidt kendskab til praktisk byggestyring
– Samarbejde med både projektchef, byggeledere og håndværkere
– Kommunikere tidsplaner og processer, så alle forstår det
– Byde ind med godt humør og engagement i styringen

 

Hvad skal du gøre nu?
Hvis du er vores nye procesleder, så skynd dig at sende din ansøgning og cv via det røde link nedenfor– vi afholder samtaler løbende og ansætter, så snart vi har den rette kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet? – så ring til projektchef Ronnie Binne Larsen på tlf.: 41 44 50 23.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Job i Enemærke & Petersen

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil forbedre samarbejdet

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke den sociale og klimamæssige bæredygtighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi er hjælpsomme og har et stærkt socialt engagement

Læs mere her