Menu

Jylland: Vil du vinde nye byggeprojekter sammen med os?

Tilbudsafdelingen søger en ny kollega med erfaring fra kalkulation af større byggeprojekter til Enemærke & Petersen a/s´s afdeling i Aarhus

Send os din ansøgning her ->

 

Vil du med på et stærkt hold, der skal opføre og renovere bemærkelsesværdige byggerier i Jylland? Enemærke & Petersen har en stærk position i byggebranchen og vi arbejder med mange spændende projekter indenfor nybyg og renovering. Vil du være med til at prissætte disse projekter?

 

Som medarbejder i tilbudsafdelingen regner du på spændende byggesager, som gavner kunder, brugere og beboere i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet.

Projekterne lykkes vi med, når kalkulationer og processer i byggefasen hænger godt sammen.  Det sikrer vi gennem et tværfagligt og tillidsfuldt samarbejde med plads til glæde og godt humør i tilbudsfasen. Med et gedigent fælles forarbejde og forståelse for byggeri i praksis skaber vi bemærkelsesværdige byggerier. Derfor leder vi efter dig, der er grundig, gerne vil udvikle dig selv – og nå i mål sammen med os.

 

Du får ansvar for det samlede tilbud eller for selvstændige faggrupper af komplekse udbud, alt efter hvilken opgave vi som team arbejder med.

Du er den der skaber overblik over faggrupper og bygningsdele i de tidlige stadier, bearbejder og forenkler kompleksiteten undervejs i tilbudsprocessen, kalkulerer eventuel egenproduktion, kvalitetssikrer og validerer tilbud fra underentreprenører og leverandører.

 

Du

  • Deltager i at afgive tilbud og kommer med input til tilbudsstrategien
  • Udvælger underentreprenører og leverandører i samråd med vores produktionsteam
  • Indhenter og beregner priser på de enkelte faggrupper
  • Opmåler og kalkulerer til egenproduktion
  • Sikrer konsensus mellem tilbud fra underentreprenører og leverandører i forhold til udbudsmaterialet
  • Samarbejder med kollegerne fra kommunikations- og VDC-afdelingen om at udarbejde værdipakker til tilbuddene
  • Deltager i sagsoverdragelsen fra tilbudsafdelingen til produktionsteamet og dermed understøtter ”sikker drift”

 

Du får et tæt samarbejde med alle i tilbudsafdelingen. Du kommunikerer med eksterne rådgivere, underentreprenører, leverandører samt Enemærke & Petersens produktions- og supportteams gennem tilbudsprocessen.

 

Hvem er du?

Du har erfaring med tilbudsarbejde og har en taktisk tilbudsforståelse, samt erfaring med kalkulation og beregning af tilbudsopgaver på større projekter.

Du har et godt købmandskab og medvirker til en god tone og stemning i tilbudsforløbet. Du kommunikerer klart og tydeligt, så vi undgår misforståelser.

Som person er du er struktureret og proaktiv, når du arbejder med dine tilbudssager, således der skabes tryghed ved din kalkulation så du, sammen med teamet, får afgivet det vindende tilbud.

Du er aktiv og idérig, og giver gerne indspark til videreudvikling og optimering af processer og løsninger.

Du er vant til at arbejde med IT værktøjer og har let ved at tilegne nye systemer og redskaber.

Du er en teamplayer der sætter pris på at vi lykkes sammen og forstår vigtigheden af det interne samarbejde for tilbudsafgivelse

Fagligt er det vigtigt at du har nogle års erfaring med at beregne tilbud på større projekter. Ideelt har du håndværksmæssig baggrund som tømrer, murer, entreprenør eller lignende, suppleret med en tekniske uddannelse- men vigtigst af alt har du tilbudserfaring og gå-på-mod.

Du er fleksibel og positivt indstillet og sætter pris på en udfordrende og varieret hverdag.

 

 

Vi tilbyder:
I Enemærke & Petersen vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau, hvor der er rig mulighed for at videreuddanne- og udvikle dig fagligt. For Enemærke & Petersen er mangfoldighed en høj prioritet, som vi ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

Du møder engagerede og imødekommende kollegaer, som står klar til at hjælpe – vi samarbejder og støtter hinanden. Vi husker at grine på arbejdet hver dag – og vi kan også holde en god fest sammen.

 

Interesseret? – Så glæder vi os til at høre fra dig

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte tilbudschef Klaus Jensen på tlf.: 4057 8600. Ansøgninger behandles løbende, så send os dit cv og din motiverede ansøgning snarest.

 

Send os din ansøgning her ->

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Job i Enemærke & Petersen

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil forbedre samarbejdet

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke den sociale og klimamæssige bæredygtighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi er hjælpsomme og har et stærkt socialt engagement

Læs mere her