Menu

Sjælland: Projektleder

Projektleder til større byggeprojekter med mennesker, der bygger for mennesker? Du kan nu blive Projektleder på spændende byggeprojekter på Sjælland!

Vil du have din brede og dybe erfaring i spil? Ønsker du at mestre store projekter, hvor vi fokuserer på samarbejde med bygherre, rådgivere og underentreprenører i stedet for en kamp om ressourcer, regler og lovgivning. Vi kalder det interessebaseret samarbejde og stræber efter at levere byggeprojekterne til tiden og i den aftalte kvalitet, ved at være forudseende på udfordringerne og gennem fælles mål at opnå at alle byggeriets parter lykkes.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Hos os kan din erfaring med renovering eller nybyg blive udnyttet til fulde. Vi hører gerne om dine styrker og erfaringer på med byggeri, hvor DGNB eller andre reguleringer har været aktuelle. En indsats for bæredygtighed er en naturlig del af alle fremtidige byggerier. Derfor kommer dine bæredygtighedsmuskler også i spil hos os.

Hos Enemærke & Petersen arbejder vi struktureret med din kompetenceudvikling – fordi vi sammen skal vokse og skabe mere effektive processer og levere bedre løsninger til kunderne. Du vil også møde en Enemærke & Petersen-familie, hvor samarbejdsklimaet anses for at være helt afgørende for vores succes i byggeriet og derfor engagerer vi os meget i både sociale og faglige arrangementer.

Hvad bliver din primære arbejdsopgaver?
Som projektleder bliver du ansvarlig for det strukturerede samarbejde mellem teamet, håndværkere, underentreprenører og leverandører på et af vores byggeprojekter. Du sætter rammerne for dagligdagen og sikrer en løbende opfølgning i forhold til byggesagen.

Som projektleder har du ansvaret for at:

  • Tænke helhedsorienteret, planlægge og organisere
  • Styre økonomien for dit ansvarsområde
  • Sikre kvalitet, optimering, bygbarhed og funktionalitet i hele gennemførelsesfasen
  • Forhandle kontrakter med underentreprenører og evt. eksterne rådgivere
  • Sparre med, koordinere og varetage daglig ledelse af fagfolk og samarbejdspartnere
  • Sikre samarbejde mellem byggeledelse, egne håndværkere, underentreprenører og leverandører
  • Udarbejde proces- og tidsplan

Hvem er du?
Du har +5 års erfaring indenfor nybyggeri og/eller renovering og har ledet større projekter indenfor dette område. Du vægter samarbejdet og dialogen med alle interessenter meget højt og har forståelse for og kan navigere i organisationer og kulturer – både din egen organisation og dem du møder. Du kan lede et team af både interne og eksterne medarbejdere og er dygtig til at kommunikere både til byggesagens folk, resten af organisationen, bygherre og beboere. Du er skarp på at sætte dig ind i et projektmateriale og evner at præge og udvikle projektet i forhold til optimering og bygbarhed.
Det er plus, hvis du har en håndværksmæssig baggrund suppleret med en videregående teknisk uddannelse.

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn, vi tager alvorligt. Som medarbejder i Enemærke & Petersen møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for vores arbejde – og hvor det sociale entreprenørskab kan opleves både på byggepladsen, på kontorerne, til hverdag og til fest.

For Enemærke & Petersen er diversitet i en enhver henseende en høj prioritet, som vi lægger meget stor vægt på og ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte divisionsdirektør Lars Sindal Kristiansen på tlf.: 4089 9272. Ansøgninger behandles løbende, så send os dit CV og din motiverede ansøgning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Send os din ansøgning her ->