Menu

Sjælland: Byggeleder

Er du Byggelederen, der skaber glade håndværkere og en tilfreds bygherre?

Går du glad på arbejde, fordi du har styr på din del af byggeprojektet. Synes du det er fedt at arbejde sammen med andre kompetente byggeledere og projektledere? Foretrækker du større byggesager, hvor der er mulighed for både at lære fra sig og lære af andre kolleger?

 

Send os din ansøgning her ->

 

Vil du arbejde i et interessebaseret samarbejde? – Hvilket i praksis betyder at vi forventer at du lytter til håndværkernes, projektledelsens og bygherrens forslag og ønsker, men at de samtidig er forpligtede til at lytte til dig og dine forslag. Vores erfaring er, at det giver den bedste løsning og det mest effektive byggeri. Vi kalder det også – mennesker, der bygger for mennesker. Så søg denne stilling hos os.

Hos Enemærke & Petersen anser vi samarbejdsklimaet for at være helt afgørende for vores succes i byggeriet og derfor engagerer vi os meget i både sociale og faglige arrangementer.  Fagligheden skal også være på plads. Derfor søger vi i denne omgang erfarne Byggeledere. Uanset dit erfaringsniveau tilbyder vi videre- og efteruddannelse. Vi tror på at de fleste ønsker at bevare en stærk faglighed og udvikle sig, det støtter vi op om.

Hvad bliver dine primære arbejdsopgaver?
Som Byggeleder er du ansvarlig for at arbejdet på byggepladsen følger tidsplanen og at byggeriets fremskridt dokumenteres og kvalitetssikres undervejs. Du skal være tæt på dine medarbejdere, så de oplever at hvad vi siger er hvad vi gør. Og får vi udfordringer støtter du og projektledelsen op med det samme.

Som Byggeleder har du ansvaret for at:

  • Skabe arbejdsglæde, så alle får lyst til at give en hånd med
  • Styre tids- og ressourceplaner for egne håndværkere og underentreprenører på pladsen
  • Sikre en optimeret logistik, så ingen går i vejen for hinanden og ingen mangler materialer
  • Have styr på arbejdsmiljøet og sikkerheden på byggepladsen
  • Koordinere tilsyn og projektopfølgning

Hvem er du?
Du har +3 års erfaring indenfor nybyggeri og/eller renovering som byggeleder. Det er naturligt for dig at lede gennem dialog og samarbejde, og du formår at skabe løsninger, der fremmer byggeprocessen, så deadlines og kvalitetsmål indfries.
Du vægter samarbejdet og dialogen med alle interessenter meget højt og har forståelse for og kan navigere i organisationer og kulturer – både din egen og dem du møder i arbejdet. Du kan lede et team af både interne og eksterne medarbejdere og er dygtig til at kommunikere både til byggesagens folk, resten af organisationen og bygherre og beboere. Det er plus, hvis du har en håndværksmæssig baggrund suppleret med en videregående teknisk uddannelse.

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn, vi tager alvorligt. Som medarbejder i Enemærke & Petersen møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for vores arbejde – og hvor det sociale entreprenørskab kan opleves både på byggepladsen, på kontorerne, til hverdag og til fest.
For Enemærke & Petersen er diversitet i en enhver henseende en høj prioritet, som vi lægger meget stor vægt på og ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte divisionsdirektør Lars Sindal Kristiansen på tlf.: 40 89 92 72. Ansøgninger behandles løbende, så send os dit CV og din motiverede ansøgning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Send os din ansøgning her ->