Menu

27. januar 2022

Enemærke & Petersen får ny administrerende direktør fra egne rækker

Den 1. februar 2022 overdrager Henrik Mielke titlen som administrerende direktør i Enemærke & Petersen til nuværende tilbudsdirektør Troels Aggersbo.

Når Troels Aggersbo den 1. februar bliver administrerende direktør i Enemærke & Petersen er det en del af en intern rokade i de øverste poster i MT Højgaard Holding: Henrik Mielke indtræder samme dato i ledelsen og afløser den nuværende CEO i MT Højgaard Holding Morten Hansen den 15. marts 2022.

Troels Aggersbo direktør i Enemærke & Petersen

23 års erfaring i Enemærke & Petersen
Henrik Mielke glæder sig over valget af ny direktør til Enemærke & Petersen:

– I Troels Aggersbo får virksomheden en direktør med 23 års erfaring i Enemærke & Petersen. Vi siger, at vi er mennesker, der bygger for mennesker – og Troels kender de mennesker, der bygger indgående. Han er dybt forankret i Enemærke & Petersens værdier og den måde, vi tænker forretning og kultur og så har jeg stor respekt for hans omfattende indsigt i markedet. Troels har været en central del af udformningen af vores strategi og en af drivkræfterne bag de sidste års vækst. Han er den rette til at løfte virksomheden til næste niveau.

Vores tilgang til at drive virksomhed
Troels Aggersbo ser med stor ydmyghed på opgaven og den nye rolle:
– Jeg ved hvilket solidt fundament, vi står med: Vi har stærke medarbejdere, stærkt sammenhold, stærk ordreportefølje – og en rigtig god position i markedet. Derfor ved jeg, at vi sammen kan udvikle virksomheden hen imod målene i vores strategi. Jeg har et stort ønske om at fortsætte den tilgang, vi har til at drive virksomhed – fordi vi ved, det skaber resultater.

 

Om Troels Aggersbo
Troels Aggersbo har i de sidste 23 år varetaget en række ledelsesjob i Enemærke & Petersen – fra starten som udviklings- og totalentrepriseleder over tilbudschef til tilbudsdirektør i 2017. Han har sideløbende uddannet sig indenfor ledelse på bl.a. Oxford Universitet, Center for Ledelse og i Dansk Industri. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør.

 

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Direktøren: Sådan sikrer man god kapacitet til nye byggeprojekter

Læs mere her

Enemærke & Petersen opkøber sydvestjysk entreprenørvirksomhed

Få historien her

Enemærke & Petersen styrker positionen med opkøb af Raunstrup

Læs mere her