Menu

Derfor maler vi hajtænder med beboerne på Søndermarken

Det er sikkerhedsdag for beboerne på Søndermarken – renovering af det almene boligområde er nemlig lige gået i gang og når man bor på en byggeplads, er det vigtigt at vide, hvad man skal være opmærksom på.   

”Jeg vil også gerne male” lyder det fra en 6-årig dreng, som er kommet hen til Enemærke & Petersens byggeleder Mikki Zimino, der netop er blevet færdig med at binde forklæde på en jævnaldrende pige med lyserød sløjfe i håret. ”Selvfølgelig skal du det” siger Mikki og finder et forklæde frem til drengen. ”Vi maler hajtænder på vejen sammen med børnene, så man husker at holde tilbage for køretøjer nu, hvor boligområdet bliver en byggeplads”

De vil lave noget godt for os – men de støver også
Fartoun står med en kaffekop og en børnequiz på papir i hånden, hun er beboer på Søndermarken og glæder sig til det færdige resultat, men fortæller også at renoveringen er en udfordring: ”Jeg ved, at de vil lave noget godt for os med renoveringen, men lige nu larmer det også en del og vi savner legepladsen, som de har taget – og hold nu op hvor jeg får støv ind i mit køkken, når jeg åbner vinduet.”

Skaber tryghed og tillid hos beboerne
Netop på grund af de udfordringer som en renovering giver beboerne i hverdagen er Sikkerhedsdagen et vigtigt arrangement fortæller byggeleder Mikki Zimino: ”På sikkerhedsdagen vil vi gerne oplyse beboerne omkring sikkerheden og så vil vi gerne møde dem, så vi både skaber relationer og en større tryghed og tillid hos beboerne i forhold til os og det arbejde, vi laver. Det giver pote hele vejen undervejs i renoveringen.”

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

“Vi viste tillid ved at give dem nøglerne til skurvognen”

Læs mere her

“Min vigtigste opgave har været at hjælpe beboerne”

Læs mere her

“Håndværkerne har været gode til at småsnakke – og det betyder meget for de ældre”

Læs mere her

“Jeg er husmor her i skurbyen”

Læs mere her