Menu

27. februar 2024

Vores regnskab 2023 viser vækst og en bundlinje der lever op til forventningerne

Enemærke & Petersen og dets to datterselskaber vækstede i 2023 på omsætning med 6% – og endte på en samlet omsætning på 3,88 mia. kr. Det samlede selskab har et overskud på 153,7 mio. kr. i 2023.

Troels Aggersbo

Enemærke & Petersens regnskab 2023 viser vækst og en bundlinje der lever op til forventningerne

-Vi er rigtigt glade for, at vi rammer sidste års forventninger til vores indtjening, fortæller adm. direktør Troels Aggersbo om årsregnskabet for 2023 og fortsætter:

– I de sidste fem år har vi oplevet stærk vækst på toplinjen, men det er naturligvis helt afgørende for os, at vores bundlinje kan følge med og at vi hvert år lever op til forventningerne. Først og fremmest skal vores samlede selskab være økonomisk sundt og stabilt, samtidigt med at vi også har friheden til at investere.

 

Fremtidssikring igennem investeringer

Investeringerne er vigtige i disse år fortæller Aggersbo:
– Vi har bl.a. i de sidste par år investeret i tre udviklingsgrunde, hvor vores projektudviklingsafdeling udvikler nye boliger. Vi fremtidssikrer Enemærke & Petersen ved, at forretningen har fire ben: Renovering af primært almene boliger, nybyg af boliger, strategiske partnerskaber og projektudvikling. De fire ben giver os flere muligheder i et marked, der er meget konjukturfølsomt. Det nyeste ben er projektudvikling og det er naturligvis afgørende, at vi investerer i det.

 

Strategiske partnerskaber med fart på

Troels Aggersbo glæder sig over, at 2023 også bød på et nyt strategisk byggepartnerskab ”HØST” med Hørsholm Kommune:
– Vi har nu været en del af fem store partnerskaber der bidrager solidt til vores omsætning. Partnerskabstanken og de tillidsbaserede samarbejder er blevet en grundpille i vores virksomhedskultur. Derfor var det også helt naturligt, da vi lige før jul 2023 inviterede vores partnerskabsdirektør Morten Enkebølle ind i Enemærke & Petersens øverste ledelse.

Entreprenørvirksomhed styrker øverste ledelse

Nyt strategisk byggepartnerskab med Hørsholm Kommune

Divisionschefen: Her er de 3 vigtigste ting, jeg lærte på Danmarks Bedste Renovering