Menu

Skolerenovering på Rådmandsgade Skole og Vanløse Skole

Rådmandsgade Skole og Vanløse Skole blev renoveret, så skolens lærere og elever fik en smukkere skole, bedre indeklima og en ny tilbygning.

På Rådmandsgade Skole udførte Enemærke & Petersen skolerenovering som en helhedsrenovering og opførelse af lokaler til børnehaveklasse og et nyt produktionskøkken. Vi renoverede facader og klimaskærm, etablerede mekanisk ventilation og renoverede varmeanlæg.

På Vanløse Skole foretog vi ind- og udvendige bygningsarbejder, bl.a. omfugning og reparation af murværk, modernisering, mekanisk ventilation og forbedring af toilet- og gårdforhold.

skolerenovering

Samarbejde på tværs

Projektet blev gennemført i en partneringmodel i et tæt, åbent og tillidsbaseret samarbejde, hvor Enemærke & Petersen blev tidligt inddraget i byggeprocessen.

 

Brugerne i fokus

Begge skoler var i drift under hele byggeperioden. Logistik og sikkerhed var derfor helt centrale temaer, og for at byggepladsen kunne fungere udviste alle parter i samarbejdet gensidig respekt for hinanden. Der var også et særligt fokus på et godt arbejdsmiljø og at undgå ulykker.

 

Bygherre: Københavns Kommune
Kontraktform: Totalentreprise
Kontraktsum: Kr. 52 mio.
Udførelsestid: 2013-2015
Arkitekt: Mangor & Nagel
Ingeniør: Lemming & Eriksson

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

Lars Sindal Kristiansen

Divisionsdirektør

40 89 92 72

lsk@eogp.dk

SKOLE OG UDDANNELSE

Tilbage til skolereferencer