Menu

Skolerenovering på Dyvekeskolen

Enemærke & Petersen har udført en omfattende helhedsrenovering og PCB-sanering af Dyvekeskolen på Amager. Skolerenoveringen resulterede i prisen for Årets Skolebyggeri 2014.

Enemærke & Petersen har udført en gennemgribende ombygning og renovering af den 10.500 m² store Dyvekeskolen på Amager. Skolen blev ombygget fra tre til fire spor. Som en del af den udførte skolerenovering er der bl.a. udskiftet tag, døre og vinduer og udført PCB- og asbestsanering. Projektet er udført i etaper.

skolerenovering

Brugerne i fokus

Skolen var i drift under hele byggeperioden. Derfor havde vi et tæt samarbejde med skolen og dens brugere om sikkerhed og logistik. Således sikrede vi, at elever, lærere og forældre fik den bedst mulige oplevelse samtidigt med, at byggepladsen kunne fungere.

 

Året Skolebyggeri 2014

Dyvekeskolen blev kåret som ”Årets Skolebyggeri 2014” og i den forbindelse udtalte Overborgmester i Københavns Kommune Frank Jensen:

“Dyvekeskolen er et fantastisk eksempel på bæredygtig helhedsrenovering, hvor genopretning, modernisering, energirenovering, klimatilpasning, indeklima og tilgængelighed går op i en højere enhed. De tidligere lange mørke skolegange er forvandlet til moderne og lyse miljøer.”

 

Bæredygtighed

Rigeligt dagslys har været en hjørnesten i projektet. Her er også solcelleanlæg på taget af gymnastiksalen og LAR-anlæg, der kan inddrages i undervisningen. Desuden kan skolens energiforbrug følges og inddrages i undervisningen.

 

Bygherre: Københavns Kommune
Kontraktform: Hovedentreprise
Kontraktsum: Kr. 80,5 mio.
Udførelsestid: 2013-2014
Arkitekt: KANT
Ingeniør: COWI

Fotos: Hampus Berndtson og Tine Juel

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Kontakt

Arnt H. Hansen

Divisionsdirektør

40 75 87 72

ahh@eogp.dk

SKOLE OG UDDANNELSE

Tilbage til skolereferencer