Menu

Living showroom

Enemærke & Petersens byggefabrik er et levende showroom, hvor 1:1 modeller giver de besøgende kunder og samarbejdspartnere mulighed for at bedømme løsninger i praksis.

På Enemærke & Petersens 6.000 m2 store byggefabrik, seriefremstilles facade- og tagelementer til de mange bygge- og renoveringsopgaver – og fungerer samtidig som et levende showroom.  For det er her vi i samspil med vores samarbejdspartnere kan eksperimentere med forskellige løsningsmuligheder. Og udføre 1:1 modeller, så arkitekter og bygherrer kan bedømme løsningerne i praksis, inden de sættes i produktion.

Byggefabrikken – byggeriet væk fra byggepladsen
Først og fremmest er byggefabrikken hjørnestenen i Enemærke & Petersens renoveringskoncept, der kort og godt går ud på at flytte mest mulig arbejde væk fra byggepladsen. ”Her kan vi – i et godt arbejdsmiljø under tag – bygge hele facader som færdige elementer, der nærmest blot skal klikkes på plads på de bærende konstruktioner. Det er godt for byggeriet, at materialerne ikke står og bliver våde på byggepladsen. Og det er godt for beboerne, der hurtigere slipper af med håndværkerne!”

Hvad siger kunderne?
”Som almen bygherre kan jeg sagtens se perspektiver i det. Hvis vi skulle i gang med en byggesag, ville det da være oplagt at tage sit byggeudvalg herud og vise dem de løsninger, der bliver foreslået. En fælles oplevelse med noget visuelt og hands on er altid et godt grundlag at diskutere ud fra”
– Jesper Loose Smith, direktør i boligselskabet AB Gladsaxe

”Det får jo mig til at tænke over, hvad jeg kunne bruge det til – og hvad jeg selv kunne byde ind med. Sådan noget som fuldskala-opstillinger af de foreslåede løsninger – det synes jeg da, man skulle tænke meget mere i. Vi har jo alle meget lettere ved at forstå tingene, når vi kan se og røre ved dem!”
– Henrik Fricke fra ventilationsvirksomheden Genvex

Læs mere om Living showroom her.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Byggefabrikken er hjørnestenen i vores renoveringskoncept

Læs mere her

Tag og solceller smelter sammen

Læs mere her

”Vi vil udvikle sammen med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi vil gerne være med til at skabe et nyt ’mind-set’!

Peder Johansen - Direktør kunder, marked og forretningsudvikling