Er du vores nye kollega? Se ledige stillinger
Er du vores nye kollega? Ledige stillinger

Menu

Sjælland: Divisionschef med stærk sans for samarbejde og resultater

Kan du styre en portefølje af byggeprojekter og lede gennem andre? Kan du se dig selv i en rolle, hvor du både styrer budgetter og kontrakter, koordinerer ressourcer og tager dig af enkeltsager, når de opstår? Så bliv Enemærke & Petersens nye divisionschef.

Mennesker der bygger for mennesker
Hos Enemærke & Petersen møder du en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for arbejdet.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Som divisionschef får du det overordnede ansvar for nybyg- og renoveringsprojekter i dit område fra kontraktindgåelse til gennemførsel og budgetoverholdelse af divisionens budget. Du sikrer, at divisionen når sine mål og resultater, og at divisionen har de nødvendige kompetencer.

En varieret hverdag
Ledelse og ressourcestyring vil fylde i din hverdag, hvor du løbende er i kontakt med projektchefer/projektansvarlige om både stort og småt på de enkelte projekter. Du har det overordnede ansvar for projekternes fremdrift, ressourcer og økonomi, men du kender også dine projekter i detaljen og bistår dine kolleger, hvor der er behov.

Du får bl.a. ansvar for:

 • At overholde divisionens budgetter og nøgletal samt følge op på økonomiudvikling på projekterne i divisionen
 • Ansættelse og afskedigelse af medarbejdere
 • Koordinere divisionens indsats og ressourceanvendelse i samråd med de projektansvarlige projektchefer og projektledere
 • Gennemføre månedlige økonomiopfølgningsmøder for alle byggesager sammen med økonomichefen og den projektansvarlige
 • Implementere strategiske, taktiske og operationelle tiltag i divisionen, herunder følge op på aktionspunkter i forhold til forretningsplanen
 • Løbende kundekontakt til bygherrer og rådgivere og øvrige samarbejdspartnere.

Derudover bliver du ansvarlig for kontraktforhandlingerne med bygherrerne på de enkelte projekter, og du skal sikre, at projekterne bliver gennemført med de koncepter, der er aftalt.

Hvem er du?
Du er en erfaren leder, der viser vej og sikrer, at vi sammen når resultaterne. Du agerer som rollemodel, og handler ansvarligt og med både resultat og proces i fokus. Du har mod til at lede gennem andre, tør uddelegere, samtidig med at du bevarer overblikket og sikrer dig at vi udvikler os.
Du kommunikerer let med både ledere og medarbejdere, har en anerkendende tilgang til ledelse og evner at coache og give konstruktiv feedback – også når den er negativ.

Fagligt kan du nikke til:

 • Erfaring fra byggebranchen som projektchef eller tilsvarende job
 • Formentlig uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende
 • Erfaring med et bredt spektrum af byggeri inkl. økonomi, byggestyring og rapportering
 • Erfaring med at forhandle kontrakter med bygherre, underentreprenører og leverandører
 • Indsigt i myndighedskrav og lovgivning inden for byggeri, herunder kendskab til byggejura
 • Stort kendskab til styringsværktøjer og LEAN i byggeproduktion

Om os:
Enemærke & Petersen er markedsledende indenfor renovering af almene boliger og har omfattende erfaring med nybygning samt renovering af bl.a. skoler, daginstitutioner og andels- og ejerforeninger. Vi udvikler os løbende gennem virksomhedsopkøb, strategiske samarbejder og egen projektudvikling.
Du bliver en del et engageret og ambitiøst team. Teamet på Sjælland består af en divisionsdirektør og to divisionschefer.

Vi skaber bemærkelsesværdige byggerier og går gerne foran for at skabe miljørigtige løsninger og tage socialt ansvar arbejder i udpræget grad med miljø og socialt ansvarlige løsninger.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte divisionsdirektør Lars Sindal Kristiansen på tlf.: 4089 9272

Sådan søger du  
Vi ser frem til at høre fra dig, så send din ansøgning og CV via linket. Vi læser ansøgningerne løbende, så du kan med fordel søge snarest.

 

Send os din ansøgning her ->