Menu

Sjælland: Arbejdsmiljøkonsulent

Enemærke & Petersens arbejdsmiljøafdeling søger ny arbejdsmiljøkonsulent, primært til vores byggepladser på Sjælland.

Vi tilbyder dig et job med tæt kontakt til byggepladserne og samtidig er du en del af et mindre og meget samarbejdsorienteret arbejdsmiljøteam. Du får et stort ansvar samt indflydelse på, hvordan arbejdsmiljøet udvikles i vores organisation. Du kommer ind i en arbejdsmiljøcertificeret virksomhed, med god viden inden for arbejdsmiljø og lovgivning.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Arbejdsområde:
Dit arbejdsområde bliver primært arbejdsmiljø på Sjælland.
Arbejdsmiljøafdelingen dækker hele landet og der vil derfor også være møder og byggepladsgennemgange i Jylland og på Fyn. Du kommer til at arbejde tæt sammen med din afdeling om opgaverne og sammen sikrer den fælles retning i hele Enemærke & Petersen.

Hvem er du?
Du har en stor bred viden og erfaring, gennem mange år med arbejdsmiljø indenfor bygge- og anlæg – måske en baggrund som arbejdsmiljøkoordinator eller arbejdsmiljøkonsulent. Du har viden omkring lovgivning og branchevejledninger på området. Du trives med at have ansvar, stor selvstændighed og kan tage de nødvendige beslutninger med baggrund i din viden og i konteksten, med god sparring fra dit team. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, du møder folk, hvor de er og har god fornemmelse for situationer. Du kan lide at hjælpe og vejlede kollegaer og du har et stort servicegen. Du brænder for det gode arbejdsmiljø og gør dig løbende klogere på nye regler og lovgivning, samtidigt har du et kreativt og løsningsorienteret mindset.

Hvad skal du lave?
En stor del af din hverdag går med vejledning og intern support i procedurer for arbejdsmiljø på byggepladserne samt den administration, der følger med. Du hjælper bl.a. med:

  • Gennemlæsning og ajourføring af PSS, risikovurderinger, kemi, sikkerhedsintroduktions- og opstartsmøder m.m.
  • Support til løsning af fysiske arbejdsmiljøudfordringer på byggepladsen.
  • Support til tilbudsafdelingen og produktionen ved opstart af nye sager.
  • Supporterer byggepladserne efter besøg fra Arbejdstilsynet eller ved arbejdsulykker.
  • Føre løbende tilsyn i samarbejde med byggeledelsen på vores byggepladser.
  • Deltage i overdragelsesmøder med rådgiver/bygherre i tæt samarbejde med byggeledelsen.
  • Være med til at introducere arbejdsmiljø for nyansatte.

Vi tilbyder:
I Enemærke & Petersen vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau, hvor der er rig mulighed for at blive videreuddannet og udvikle dig fagligt. Du vil møde engagerede og imødekommende kollegaer, som står klar til at hjælpe – og du vil møde en virksomhedskultur, hvor herlige festligheder og gode stunder prioriteres.

Interesseret? – Så glæder vi os til at høre fra dig…
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Arbejdsmiljøchef Rikke Kirkebjerg på tlf.: 22 40 70 19.

Ansøgninger behandles løbende, så send os dit cv og din ansøgning via dette link www.eogp.dk/job snarest og senest den 12. maj 2023.

 

Send os din ansøgning her ->