Menu

Ringsted: Kalkulationsmedarbejder

Ambitiøs og engageret kalkulationsmedarbejder søges til Enemærke & Petersen a/s i Ringsted.

Vil du med på et effektivt hold, der skal opføre og renovere bemærkelsesværdige byggerier på Sjælland?

Enemærke & Petersen har en stærk position i byggebranchen. Vi arbejder med mange spændende projekter indenfor nybyg og renovering. Skal du være med til at prissætte disse projekter?

 

Send os din ansøgning her ->

 

Som kalkulationsmedarbejder regner du, sammen med tilbudsteamet, på spændende byggesager, som gavner kunder, brugere og beboere. Projekterne lykkes vi med, når kalkulationer og processer i byggefasen hænger godt sammen.  Det sikrer vi gennem et tværfagligt og tillidsfuldt samarbejde med plads til glæde og godt humør i tilbudsfasen. Gennem et gedigent fælles forarbejde og forståelse for byggeri i praksis, sikrer at vi når i mål med bemærkelsesværdige byggerier. Derfor leder vi efter dig, der er grundig, gerne vil udvikle dig – og nå i mål sammen med os.

Du får ansvar for at indhente tilbud fra underentreprenører og leverandører. Du skaber overblik over faggrupper og bygningsdele i de tidlige stadier, bearbejder og forenkler kompleksiteten undervejs i tilbudsprocessen, kalkulerer egenproduktion, kvalitetssikrer og validerer tilbud fra underentreprenører og leverandører.

Du:

  • Deltager i at afgive tilbud og kommer med input til tilbudsstrategien.
  • Kalkulerer egenproduktion i tømrer, murer og blik.
  • Udvælger underentreprenører og leverandører i samråd med vores produktionsteam.
  • Indhenter og beregner priser på enkelte faggrupper.
  • Sikrer konsensus mellem tilbud fra underentreprenører og leverandører i forhold til udbudsmaterialet.
  • Deltager i sagsoverdragelsen fra tilbudsafdelingen til produktionsteamet.
  • Understøtter sikker drift.

Du får et tæt samarbejde med alle i tilbudsafdelingen. Du kommunikerer med eksterne rådgivere, underentreprenører, leverandører samt Enemærke & Petersens produktions- og supportteams gennem hele tilbudsprocessen.

Hvem er du?
Du har formentlig erfaring med tilbudsarbejde, kalkulation og beregning af tilbudsopgaver eller måske har du erfaring fra byggepladsen og er klar til at prøve nye udfordringer. Du har et godt købmandskab og medvirker til en god tone og stemning i forhandlingerne. Du kommunikerer klart og tydeligt, så vi undgår misforståelser.
Du er struktureret og proaktiv, når du arbejder med dine tilbudssager, så dine kolleger er trygge ved dine kalkulationer. Du er aktiv og idérig, og giver gerne indspark til videreudvikling og optimering af processer og løsninger. Du er vant til at arbejde med IT værktøjer og har let ved at tilegne nye systemer og redskaber.
Fagligt har du formentlig en håndværksmæssig baggrund som tømrer, murer, entreprenør eller lignende eventuelt suppleret med en tekniske uddannelse.
Du er fleksibel og positivt indstillet og sætter pris på en udfordrende og varieret hverdag.

Interesseret? – Så glæder vi os til at høre fra dig.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte tilbudschef Peter Maaløe på mail pma@eogp.dk tlf.: 2251 8181. Ansøgninger behandles løbende, så send os dit cv og din motiverede ansøgning nu.

 

Send os din ansøgning her ->