Menu

Ringsted: Bæredygtighedskonsulent

Er du vores nye bæredygtighedskonsulent, der kan være co-driver i en allerede rivende udvikling hos en af Danmarks største entreprenørvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et ildsjæledrevet team, der skal være med til at sikre mere bæredygtige bygge- og renoveringsprojekter?

Du bliver en del af et engageret kompetencecenter, der støtter vores byggeprojekter, så de leverer på de bæredygtighedskrav, der hele tiden udvikler sig. I dette job kan du påvirke udviklingen i virksomheden og være med til at forme bæredygtighedsarbejdet.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Bidrag med din viden om bæredygtighed:
På vores projekter vil din primære opgave være at bidrage med viden om bæredygtighed og hjælpe med at løse de udfordringer, vi stilles over for, når projektet f.eks. skal bæredygtighedscertificeres. Til daglig vil du derfor ofte færdes ude på projekterne.
Du bliver tilknyttet vores kontor i Ringsted, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores udførende projektledere på byggepladsen og med bæredygtighedschefen i Enemærke & Petersen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. at:
– Bistå vores byggepladser med håndtering af bæredygtighedskrav
– Udarbejde processer og værktøjer, der gør det lettere at arbejde med bæredygtighed på projekterne
– Igangsætte og drive interne og eksterne udviklingsprojekter
– Sørge for vidensdeling på tværs af koncernen og kommunikere om bæredygtige projekter.

Om dig:
Du er først og fremmest en bæredygtighedsildsjæl og du bliver motiveret af at arbejde med bæredygtigheden på mange forskellige niveauer og opgaver. Du trives med en hverdag i både sikkerhedssko og kontormiljø. Du elsker at tale med mange mennesker og faggrupper i løbet af en dag og du er optaget af at møde folk, hvor de er og skabe gode relationer og netværk. Uddannelsesmæssigt kan du have flere forskellige indgangsvinkler til stillingen. Du er ikke nødvendigvis specialist, men har en viden om bæredygtighed i byggeriet, der gør dig i stand til at arbejde sammen med flere forskellige fagligheder.
Du er god til at kommunikere og kan sætte dig ind i og formidle komplekst stof på en let forståelig måde. Du elsker at lære nyt, udvide din faglighed og holde dig opdateret og på forkant med udviklingen.

Vi ser gerne, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse (ingeniør, konstruktør, arkitekt eller lign.)
  • Har min. 3 års relevant erfaring
  • Har kendskab til entreprenørbranchen
  • Har erfaring med projektledelse
  • Har erfaring med at arbejde med bæredygtighed – evt. været på DGNB-konsulentkursus eller anden videreuddannelse.

Vi tilbyder:
I Enemærke & Petersen vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau, hvor der er rig mulighed for at blive videreuddannet og udvikle dig fagligt. Du vil møde engagerede og imødekommende kollegaer, som står klar til at hjælpe – og du vil møde en virksomhedskultur, hvor herlige festligheder og gode stunder prioriteres.

Ansøgning:
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte bæredygtighedschef Anders Strange Sørensen på tlf. +45 41393100.
Send os din ansøgning og CV, samt evt. andre relevante dokumenter snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende.
Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Send os din ansøgning her ->