Menu

København: Projektleder til partnerskaber

Er du vores nye projektleder, som vil arbejde på at udvikle store byggeprojekter i især de tidlige faser? Du kommer til at arbejde både i vores strategiske partnerskab TRUST og på andre store projekter – så du kommer helt ind i maskinrummet på en af branchens mest omtalte nye samarbejdsformer.

Til Enemærke & Petersens partnerskabskontor på Nørrebro søger vi en projektleder med et stærkt øje for bygbarhed og som gennem et tværfagligt og tillidsfuldt samarbejde mellem ingeniører, arkitekter og bygherre, får skabt fremtidens byggerier i Storkøbenhavn.

I partnerskaberne udvikler vi projekter sammen med bygherre og de øvrige parter – det betyder, at vi er med fra skitse til færdigt byggeri.

Send os din ansøgning her ->


Om jobbet:

Ud fra bygherres ønsker, skal du i samarbejde med de øvrige parter i partnerskabet finde og komme med konkrete løsninger, der er bygbart og økonomisk attraktivt, for både bygherre, samarbejdspartnerne og entreprenørerne.
Alt efter din faglighed og erfaring, får du ansvar for at udvikle selvstændige projekter/delprojekter. Du skal skabe overblik omkring beslutninger, valg af byggeprocesser og bygningsdele, i de tidlige stadier, frem til overdragelse af projektet til byggeledelsen, egenproduktion og underleverandører.
Du bliver en del af et E&P team på 8 medarbejdere, som er uddannet ingeniører, håndværkere og bygningskonstruktører, som supplerer hinanden med praktisk og teoretisk viden.

Du skal søge stillingen hvis du:

 • Vil være med til at ændre bybilledet og bidrage til et arbejdsmiljø med plads til glæde og godt humør.
 • Har et mind-sæt, der gør dig i stand til at håndtere den kompleksitet, der er i et byggeprojekt fra skitse til færdigt byggeri, som gavner både bygherre og brugere.
 • Synes det er udfordrende, at udvikle og designe fra idéfase til udførelsesprojekt.
 • I samarbejde med rådgivere, gerne vil bidrage og præge processen samt forenkle kompleksiteten undervejs i rammesætningen.
 • Synes det er interessant, at være inde over prissætning, kvalitetssikring og validering af tilbud fra underentreprenører, leverandører og rådgivere.

Kvalifikationer:

 • Du har en baggrund som bygningsingeniør eller bygningskonstruktør.
 • Du har gerne erfaring fra større og mindre byggerier i både nybyg og renovering. Du kan også have erfaring fra tilbudsgivning eller fra rådgiverbranchen.
 • Du kommunikerer tydeligt, er lyttende, sikre at misforståelser minimeres og medvirker til en god tone og stemning i dagligdagen.
 • Du opsøger muligheder, er fagligt nysgerrig og sætter pris på en udfordrende og varieret hverdag.
 • Du er aktiv og idérig og besidder gerne en stor nysgerrighed på at komme med indspark til videreudvikling og optimering af processer og løsninger.
 • Fremdriften sikrer du ved at være struktureret, grundig og ved at overholde dine aftaler.
 • Det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til markedspriser på både materialer og metoder.
 • Vi har brug for en holdspiller, da succes for partnerskaber sikres gennem samarbejde og fleksibilitet.

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn, vi tager alvorligt.
I partnerskaberne skaber vi udvikling, muligheder og fede projekter i tætte relationer og med sunde processer. Vi deler kontor med 6 entreprenører og arkitektvirksomheder. Sammen har vi i mere end 5 år skabt succesfulde byggeprojekter med respekt og tillid som grundlæggende værdisæt.
Som medarbejder i Enemærke & Petersen, bliver du en del af en ambitiøs og visionær tænkende virksomhed, med en stærk position i byggebranchen. Du vil møde en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for vores arbejde – og hvor det sociale entreprenørskab kan opleves både på byggepladsen, på kontorerne, til hverdag og til fest.

Interesseret? – Så glæder vi os til at høre fra dig
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Claus Aaslet på mail claua@eogp.dk.
Ansøgninger behandles løbende, så send os snarest dit cv og din motiverede ansøgning, via vores hjemmeside.

 

Send os din ansøgning her ->