Menu

Samarbejdsorienteret projektchef med forstand på ledelse af mennesker, byggeri og alt derimellem

Savner du en veldrevet organisation, der gerne vil give dig frihed og manøvremuligheder til at lykkes? Så er du vores nye projektchef.

Send os din ansøgning her ->

 

Vi har tillid til, at du kan løfte eksekveringen på store og små byggeprojekter. Du får de styringsværktøjer og kompetente kolleger, der sikrer, at vi sammen når i mål. Du tager ansvar for at lede projekterne og sikrer et godt samarbejde med bygherre, rådgivere og underentreprenører.

 

Du skal være med til at skabe et interessebaseret samarbejde, så vi sammen med bygherre, rådgivere og underentreprenører er mere optaget af samarbejde og jagten på den gode løsning end af konflikt, brandslukning og kaoshåndtering. Målet er at levere byggeprojekterne til tiden og i den aftalte kvalitet, og at vi alle får en bedre arbejdsdag undervejs i processen.

 

Hos os kan din erfaring med renovering eller nybyg blive udnyttet til fulde. Mangler du kompetencer på centrale punkter, arbejder vi struktureret med din kompetenceudvikling – fordi vi sammen skal vokse og skabe mere effektive processer og levere bedre løsninger til kunderne.
Omdrejningspunktet på vores byggesager og i vores projekteksekvering, er ledelsesprincipperne i Byggeledelse 2.0. Med bevidstheden om at ”Kun sammen kan vi alene”, har vi skabt en struktur som involverer og inddrager vores samarbejdspartnere på projekterne og det primære fokus er på planlægning.  Som projektchef bliver du en kernefigur i vores fortsatte udvikling.

 

Som projektchef har du ansvaret for at:

 • Sikre aftaleforhold på kommende og igangværende projekter
 • Samarbejde og forhandle med eksterne samarbejdspartnere, bygherre og
  bygherrerådgivere
 • Styre byggeprocessen samt økonomien og sikre et godt samarbejde med
  underentreprenører, myndigheder og øvrige samarbejdspartnere.
 • Lede og udvikle projektets medarbejdere (personaleansvar.
 • Sammensætte ”high performance” byggeteams hvor du med fokus på individet sikrer
  at vi i fællesskab indfrier vores mål og opnår succes.
 • Implementere og lokalt tilpasse værktøjerne i Byggeledelse 2.0.

 

Hvem er du?
Du har +5 års erfaring indenfor nybyggeri og/eller renovering og har ledet større projekter indenfor dette område. Du kan lede funktionærer og skabe ekstraordinære resultater gennem teamledelse. Måske er du allerede projektchef i dag eller også arbejder du som erfaren projektleder, med et ønske om at tage det næste skridt. Din indsigt i økonomi samt din ledelsesmæssige erfaring vil vi gerne høre om i din ansøgning.
Du vægter samarbejdet og dialogen med alle interessenter meget højt og har forståelse for og kan navigere i organisationer og kulturer – både din egen organisation og dem du møder. Du er hurtig til at sætte dig ind i et projektmateriale og formår at præge og udvikle projektet i forhold til optimering og bygbarhed.

 

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn vi tager alvorligt. Du bliver en del af en organisation med et højt, fagligt kompetenceniveau, og du får adgang til kurser og efteruddannelser, så du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt. Du får nogle kompetente kollegaer, som både vil sørge for, at du bliver budt velkommen og kommer godt i gang – og du vil møde en virksomhedskultur, hvor vi tager arbejdet seriøst, men også holder gode fester og laver aktiviteter sammen. For Enemærke & Petersen er mangfoldighed i en enhver henseende en høj prioritet. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

 

Interesseret? – Så glæder vi os til at høre fra dig!
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Divisionschef Thomas Viberg Nielsen tlf. 41 39 43 18 eller Divisionschef Søren Poulsen tlf. 91 37 68 79.  Send din ansøgning og CV snarest via www.eogp.dk/job – Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter så snart vi har den rette kandidat.

 

Send os din ansøgning her ->

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Job i Enemærke & Petersen

Læs mere her

Entreprenørvirksomhed styrker øverste ledelse

Læs mere her

Vores regnskab 2023 viser vækst og en bundlinje der lever op til forventningerne

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil forbedre samarbejdet

Læs mere her